Textiel en promotionele kleding

Wilt u uw teamleden uniform aankleden voor een beurs, zoekt u kleding voor uw logistieke personeel of wilt u een trendy geschenk ontwikkelen voor uw klanten? Kies voor textiel van BOVI salespromotion! Wij hebben een zeer ruim assortiment met werkkleding, promotionele kleding en meer. Lees gauw verder en laat u verrassen door de grenzeloze mogelijkheden van textiel!

Leverancier van promotioneel textiel

Heeft u een eigen bedrijf en bent u op zoek naar promotioneel textiel of zakelijk textiel? In deze gevallen zoekt u een leverancier van bedrijfskleding en promotionele kleding. Een professionele leverancier die kwalitatief hoogwaardige producten levert. BOVI salespromotion ontwerpt en ontwikkelt uiteenlopende textielproducten, zoals sportjassen, windjacks, bodywarmers, polo’s, caps, blouses, broeken, riemen, sokken en veiligheidskleding. Ook kunnen wij badlakens, sporthanddoeken en ander promotioneel textiel leveren. De textielproducten kunnen zowel onbedrukt als bedrukt worden geleverd. 

Bedrukt textiel en bedrukte kleding

BOVI salespromotion kan uw werkkleding of promotioneel textiel geheel in uw huisstijl ontwerpen. Namen, teksten en logo’s kunnen we borduren of drukken op de kleding en we kunnen de kleding ook voorzien van uw eigen labels, knoopjes of zipper pullers. Daarnaast is het mogelijk om een applicatie op de kleding aan te brengen. Zelfs de verpakking kunnen we in uw huisstijl bedrukken! Kortom: de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Geef uw wensen aan ons door en wij gaan aan de slag met een ontwerp op maat. 

Bedrijfstextiel samenstellen

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van promotioneel textiel of zakelijk textiel? Kom langs in onze showroom in Oudenbosch (Noord-Brabant)! Maak vooraf een afspraak, zodat wij de tijd hebben om u rond te leiden en uitleg te geven over de verschillende mogelijkheden van textiel. Onze adviseur laat u kennismaken met alle textiel en kan u in verschillende productboeken laten zien welke mogelijkheden er zijn voor bedrukkingen, borduringen, labels, knoopjes en zipper pullers. In een persoonlijk gesprek vraagt onze adviseur u naar uw wensen en gezamenlijk ontwerpen jullie passend en representatief bedrijfstextiel! 

Textiel van BOVI salespromotion

Is uw interesse gewekt en wilt u promotioneel textiel laten ontwikkelen door BOVI salespromotion, zoals windjacks, polo’s, caps, blouses, broeken, sokken, badlakens of sporthanddoeken? Neem contact met ons op en plan een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij komen graag bij u langs, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom. Graag tot ziens! 
 

Werkkleding

Werkkleding

Promotioneel textiel

Promotioneel textiel

Mutsen en caps

Mutsen en caps

Bekijk onze aansprekende referenties

 • InAxtion Groep B.V.
  InAxtion Groep B.V.

  BOVI salespromotion voorziet InAxtion al jaren van prachtige interne en externe promotionele artikelen en relatiegeschenken. Lees hier hoe InAxtion de samenwerking met BOVI ervaart. 

 • Senator
  Senator

  Met een kwart eeuw samenwerking, zijn balpennenfabrikant Senator en BOVI salespromotion eigenlijk onafscheidelijk. Het bevestigt enerzijds de naam die Frank Visser en zijn team hebben opgebouwd, anderzijds het vertrouwen dat zij in hun leveranciers stellen. Dit is de manier waarop deze langdurige relatie stand houdt.

 • GGD Reisvaccinaties
  GGD Reisvaccinaties

  Een tevreden klant is de beste ambassadeur, zo blijkt uit de ervaring van GGD Reisvaccinaties. Al vele jaren is de organisatie klant van BOVI salespromotion, tot volle tevredenheid van beide partijen. Lees hier hoe die ervaring is opgedaan.

 • Blom Verkeersschool
  Blom Verkeersschool

  Blom Verkeersschool, een gerenommeerde opleider in West-Brabant, werkt al meer dan 25 jaar samen met BOVI salespromotion. Lees hier hoe Blom Verkeersschool de samenwerking beoordeelt.

 • DHL Logistics
  DHL Logistics

  DHL is reeds twintig jaar klant van BOVI Salespromotion. In de loop van deze jaren zijn we steeds intensiever gaan samenwerken. Dit loopt uiteen van het leuke presentje voor alle medewerkers van een afdeling bij het behalen van een bepaald omzetrecord tot het zomercadeau voor personeel en klanten.

 • myBrand
  myBrand

  "ICT-dienstverlener myBrand gaat altijd uit van langetermijnrelaties met onderlinge toegevoegde waarde. We doen dit met klanten, medewerkers en leveranciers. BOVI salespromotion ondersteunt myBrand al meer dan vijf jaar op het gebied van interne en externe relatiegeschenken."

 • Blastrac
  Blastrac

  Blastrac is een internationaal opererend bedrijf, met verschillende vestigingen in Europa, Midden-Oosten, Afrika en de VS. "Al onze relatiegeschenken hebben wij gecentraliseerd onder gebracht bij BOVI Salespromotion."

 • Samskip
  Samskip

  Na 5 jaar geleden BOVI Salespromotion ‘ontdekt te hebben’, heeft Samskip inmiddels een zeer goede relatie met Frank Visser en zijn team opgebouwd. De klant staat bij BOVI Salespromotion nog steeds centraal.

 • Fokker
  Fokker

  BOVI Salespromotion verzorgt al jaren de promotionele artikelen en relatiegeschenken voor Fokker. De Nederlandse en internationale vestigingen kunnen via onze website hun bestellingen doen.

Daarom BOVI

 

 • Toegewijd team
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Wanneer en wat u ook wilt, wij regelen het
 • Relatiegeschenken op maat gemaakt