Premiums die passen bij uw merk

Een premium is een artikel dat een klant ontvangt bij een aankoop of transactie. Dat varieert van een zonnebril bij zes blikjes frisdrank tot een weekendje weg bij aankoop van een auto. Bij BOVI salespromotion vindt u premiums die precies passen bij uw merk. Ze vergroten uw naamsbekendheid, maar kunnen ook herhaalaankopen stimuleren en de klantbinding verbeteren. We denken met u mee bij het ontwikkelen van de juiste premiums. Dat kan een product uit onze standaardcollectie zijn, maar ook een custom-made artikel dat volledig aansluit bij uw wensen en uw merk. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

Mutsen en caps

Mutsen en caps

Zonnebrillen

Zonnebrillen

Schrijfwaren

Schrijfwaren

Daarom BOVI

 

 • Toegewijd team
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Wanneer en wat u ook wilt, wij regelen het
 • Relatiegeschenken op maat gemaakt

Bekijk onze aansprekende referenties

 • Senator
  Senator

  Met een kwart eeuw samenwerking, zijn balpennenfabrikant Senator en BOVI salespromotion eigenlijk onafscheidelijk. Het bevestigt enerzijds de naam die Frank Visser en zijn team hebben opgebouwd, anderzijds het vertrouwen dat zij in hun leveranciers stellen. Dit is de manier waarop deze langdurige relatie stand houdt.

 • GGD Reisvaccinaties
  GGD Reisvaccinaties

  Een tevreden klant is de beste ambassadeur, zo blijkt uit de ervaring van GGD Reisvaccinaties. Al vele jaren is de organisatie klant van BOVI salespromotion, tot volle tevredenheid van beide partijen. Lees hier hoe die ervaring is opgedaan.

 • Blom Verkeersschool
  Blom Verkeersschool

  Blom Verkeersschool, een gerenommeerde opleider in West-Brabant, werkt al meer dan 25 jaar samen met BOVI salespromotion. Lees hier hoe Blom Verkeersschool de samenwerking beoordeelt.

 • DHL Logistics
  DHL Logistics

  DHL is reeds twintig jaar klant van BOVI Salespromotion. In de loop van deze jaren zijn we steeds intensiever gaan samenwerken. Dit loopt uiteen van het leuke presentje voor alle medewerkers van een afdeling bij het behalen van een bepaald omzetrecord tot het zomercadeau voor personeel en klanten.

 • myBrand
  myBrand

  "ICT-dienstverlener myBrand gaat altijd uit van langetermijnrelaties met onderlinge toegevoegde waarde. We doen dit met klanten, medewerkers en leveranciers. BOVI salespromotion ondersteunt myBrand al meer dan vijf jaar op het gebied van interne en externe relatiegeschenken."

 • Blastrac
  Blastrac

  Blastrac is een internationaal opererend bedrijf, met verschillende vestigingen in Europa, Midden-Oosten, Afrika en de VS. "Al onze relatiegeschenken hebben wij gecentraliseerd onder gebracht bij BOVI Salespromotion."

 • Radius college
  Radius college

  "Ik doe voornamelijk zaken met BOVI Salespromotion vanwege de snelle service en de betrouwbaarheid. Frank Visser denkt met je mee en komt altijd met passende gadgets. Passend bij onze uitstraling en passend bij ons budget. Levering is altijd op tijd en als ik nog ergens een vraag over heb, word ik direct geholpen."

 • Samskip
  Samskip

  Na 5 jaar geleden BOVI Salespromotion ‘ontdekt te hebben’, heeft Samskip inmiddels een zeer goede relatie met Frank Visser en zijn team opgebouwd. De klant staat bij BOVI Salespromotion nog steeds centraal.

 • Fokker
  Fokker

  BOVI Salespromotion verzorgt al jaren de promotionele artikelen en relatiegeschenken voor Fokker. De Nederlandse en internationale vestigingen kunnen via onze website hun bestellingen doen.