Premiums

Wilt u uw zakelijke relaties en klanten een extraatje geven? Maak uw keuze voor een premium! Met een premium geeft u uw klanten een geschenk of kleinigheidje en dat zorgt voor een positief gevoel. Voor de mooiste en meest praktische premiums kunt u terecht bij BOVI salespromotion. Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van premiums, relatiegeschenken en promotieartikelen. Lees hier meer informatie en laat u overtuigen!

Wat is een premium?

Een premium is een artikel dat een klant ontvangt bij een aankoop of transactie. Dat varieert van een zonnebril bij zes blikjes frisdrank tot een weekendje weg bij aankoop van een auto. Een premium is een extraatje, een geschenk. Ze vergroten de naamsbekendheid van uw merk, maar ze kunnen ook herhaalaankopen stimuleren en de klantbinding verbeteren. Premiums worden onder andere weggegeven aan bestaande klanten, maar ze kunnen ook worden weggegeven aan nieuwe klanten of potentiele klanten. Denk bijvoorbeeld aan beursbezoekers, evenementbezoekers of bezoekers van een open dag. 

Premiums met logo en bedrukking

Wilt u een premium laten ontwikkelen? Maak uw keuze voor BOVI salespromotion. Wij zijn al meer dan veertig jaar lang gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en leveren van unieke premiums. Premiums die opvallen, bijzonder zijn en die passen bij uw merk en uw bedrijf! Wat denkt u van zonnebrillen, drinkflessen, USB-laders, muziekboxjes, gereedschappen en tools of tassen? De producten kunnen onbedrukt worden geleverd, maar het is natuurlijk veel waardevoller om de producten te voorzien van uw logo, bedrijfsnaam, slogan of persoonlijke boodschap. 

Unieke premiums ontwikkelen

Bij BOVI salespromotion vindt u premiums die precies passen bij uw merk. We denken met u mee bij het ontwikkelen van de juiste premiums. Dat kan een product uit onze standaardcollectie zijn, maar ook een custom made artikel dat volledig aansluit bij uw wensen en uw merk. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Oudenbosch (Noord-Brabant). Onze adviseurs ontvangen u en laten u kennismaken met alle premiums, relatiegeschenken en promotieartikelen. In onze 300 vierkante meter grote showroom vindt u verschillende presentatiehoeken met uiteenlopende productgroepen, zoals paraplu’s, zonnebrillen, elektronica en meer. U vindt ongetwijfeld een geschikte premium!

Premiums van BOVI salespromotion

Is uw interesse gewekt en wilt u een premium laten ontwikkelen door BOVI salespromotion? Of wilt u vooraf meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op! Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van premiums en nodigen u uit voor een bezoek aan onze showroom in Oudenbosch. Graag tot ziens! 
 

Mutsen en caps

Mutsen en caps

Zonnebrillen

Zonnebrillen

Schrijfwaren

Schrijfwaren

Daarom BOVI

 

 • Toegewijd team
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Wanneer en wat u ook wilt, wij regelen het
 • Relatiegeschenken op maat gemaakt

Bekijk onze aansprekende referenties

 • InAxtion Groep B.V.
  InAxtion Groep B.V.

  BOVI salespromotion voorziet InAxtion al jaren van prachtige interne en externe promotionele artikelen en relatiegeschenken. Lees hier hoe InAxtion de samenwerking met BOVI ervaart. 

 • Senator
  Senator

  Met een kwart eeuw samenwerking, zijn balpennenfabrikant Senator en BOVI salespromotion eigenlijk onafscheidelijk. Het bevestigt enerzijds de naam die Frank Visser en zijn team hebben opgebouwd, anderzijds het vertrouwen dat zij in hun leveranciers stellen. Dit is de manier waarop deze langdurige relatie stand houdt.

 • GGD Reisvaccinaties
  GGD Reisvaccinaties

  Een tevreden klant is de beste ambassadeur, zo blijkt uit de ervaring van GGD Reisvaccinaties. Al vele jaren is de organisatie klant van BOVI salespromotion, tot volle tevredenheid van beide partijen. Lees hier hoe die ervaring is opgedaan.

 • Blom Verkeersschool
  Blom Verkeersschool

  Blom Verkeersschool, een gerenommeerde opleider in West-Brabant, werkt al meer dan 25 jaar samen met BOVI salespromotion. Lees hier hoe Blom Verkeersschool de samenwerking beoordeelt.

 • DHL Logistics
  DHL Logistics

  DHL is reeds twintig jaar klant van BOVI Salespromotion. In de loop van deze jaren zijn we steeds intensiever gaan samenwerken. Dit loopt uiteen van het leuke presentje voor alle medewerkers van een afdeling bij het behalen van een bepaald omzetrecord tot het zomercadeau voor personeel en klanten.

 • myBrand
  myBrand

  "ICT-dienstverlener myBrand gaat altijd uit van langetermijnrelaties met onderlinge toegevoegde waarde. We doen dit met klanten, medewerkers en leveranciers. BOVI salespromotion ondersteunt myBrand al meer dan vijf jaar op het gebied van interne en externe relatiegeschenken."

 • Blastrac
  Blastrac

  Blastrac is een internationaal opererend bedrijf, met verschillende vestigingen in Europa, Midden-Oosten, Afrika en de VS. "Al onze relatiegeschenken hebben wij gecentraliseerd onder gebracht bij BOVI Salespromotion."

 • Samskip
  Samskip

  Na 5 jaar geleden BOVI Salespromotion ‘ontdekt te hebben’, heeft Samskip inmiddels een zeer goede relatie met Frank Visser en zijn team opgebouwd. De klant staat bij BOVI Salespromotion nog steeds centraal.

 • Fokker
  Fokker

  BOVI Salespromotion verzorgt al jaren de promotionele artikelen en relatiegeschenken voor Fokker. De Nederlandse en internationale vestigingen kunnen via onze website hun bestellingen doen.