Nieuws

Het laatste nieuws over onze showroom, beurzen en evenementen én natuurlijk over onze relatiegeschenken en promotieartikelen leest u hier.

 • Ontwikkel op tijd uw Oranje-promotieartikelen!

  Ontwikkel op tijd uw Oranje-promotieartikelen!

  Naarmate het EK Voetbal 2024 nadert, stijgt de spanning in Nederland. Dit jaar vindt het toernooi plaats in Duitsland, en natuurlijk is ons Nederlands elftal weer van de partij. Dit biedt u de perfecte kans om opnieuw in te spelen op de Oranje-gekte met promotieartikelen. BOVI salespromotion staat klaar om u te helpen met het ontwerpen van de mooiste geschenken en giveaways!

 • Handige auto-accessoires voor op vakantie

  Handige auto-accessoires voor op vakantie

  De zomer staat voor de deur, de accommodaties zijn geboekt en de autorit naar uw vakantiebestemming is uitgestippeld. Om uw klanten of personeel daarom goed op weg te helpen, heeft BOVI salespromotion een aantal handige auto-accessoires voor u geselecteerd. Uiteraard gepersonaliseerd met uw logo, motto of zomerse kreet!

 • Waarom u zomergeschenken cadeau moet doen

  Waarom u zomergeschenken cadeau moet doen

  De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om na te denken over zomergeschenken voor uw relaties, medewerkers en klanten. Zomergeschenken zijn de perfecte manier om uw waardering te tonen en de band met uw relaties te versterken. In dit blogbericht delen we een aantal redenen waarom het geven van zomergeschenken dit seizoen essentieel is!  

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief