Nieuws

Het laatste nieuws over onze showroom, beurzen en evenementen én natuurlijk over onze relatiegeschenken en promotieartikelen leest u hier.

 • Vrolijke sokken met uw logo

  Vrolijke sokken met uw logo

  Als man maar ook als vrouw onderscheidt u zich tegenwoordig door middel van uw sokken. Bij BOVI salespromotion hebben we een groot assortiment aan vrolijke sokken in verschillende kleuren en met leuke patronen. Maar het mooiste is nog dat uw logo of tekst erin verwerkt kan worden. Het ideale cadeau dat een lach op ieders gezicht brengt.

 • Koeltassen voor de zomerse maaltijd

  Koeltassen voor de zomerse maaltijd

  Een heerlijke zomerse dag wordt alleen maar beter door een zelfgemaakte lunch. Eén probleem: met de warmte blijft die frisse pastasalade of die koele fles niet heel lang op de gewenste temperatuur. Dat weten wij en dat weet u ook. Daarom heeft BOVI salespromotion een groot assortiment koeltassen: een koel presentje!

 • Handige auto-accessoires voor op vakantie

  Handige auto-accessoires voor op vakantie

  De zomer staat voor de deur, de accommodaties zijn geboekt en de autorit naar uw vakantiebestemming is uitgestippeld. Om uw klanten of personeel daarom goed op weg te helpen, heeft BOVI salespromotion een aantal handige auto-accessoires voor u geselecteerd. Uiteraard gepersonaliseerd met uw logo, motto of zomerse kreet!

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief