Nieuws

Het laatste nieuws over onze showroom, beurzen en evenementen én natuurlijk over onze relatiegeschenken en promotieartikelen leest u hier.

 • Houd 1,5 meter afstand met de Novick

  Houd 1,5 meter afstand met de Novick

  We leven momenteel in een anderhalvemetersamenleving. Toch vinden we het nog lastig om anderhalve meter afstand van elkaar te houden. De Novick brengt daar verandering in! Dit compacte en draagbare apparaatje maakt de anderhalvemeter zichtbaar voor iedereen. 

 • Verruiming vrije ruimte WKR naar 3%

  Verruiming vrije ruimte WKR naar 3%

  Het kabinet heeft enkele belastingmaatregelen afgekondigd om ondernemers in deze moeilijke tijden te steunen. Eén van die maatregelen is de verruiming van de vrije ruimte van de Werkkostenregeling (WKR). Deze is voor 2020 verhoogd naar 3%. Met deze verruiming kunt u extra spenderen aan geschenken voor uw werknemers. 

 • Duurzaam: T-shirts en polo’s van gerecyclede materialen

  Duurzaam: T-shirts en polo’s van gerecyclede materialen

  Duurzaamheid is een hot topic, ook in de kleding- en textielindustrie. Wilt u uw steentje bijdragen aan een duurzame wereld, kies dan voor promotionele T-shirts en polo’s van gerecyclede en biologische materialen. BOVI salespromotion laat u kennismaken met de duurzame kledingstukken van Elevate NXT!

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief