Relatiegeschenken voor de transportsector

Alle medewerkers in de transportsector opgelet: werkt u bij een transportbedrijf en ontfermt u zich over de relatiegeschenken, personeelscadeaus en beurspromoties? Maak dan kennis met BOVI salespromotion! Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van promotionele artikelen en relatiegeschenken voor uiteenlopende transportbedrijven in Nederland.

Promotionele artikelen voor de transport

BOVI salespromotion heeft een uiteenlopend assortiment met artikelen voor de transportsector, zoals (auto)gereedschap, elektronica en multitools. Deze promotionele artikelen kunnen ingezet worden als geschenk voor medewerkers en collega’s, klanten, prospects en leveranciers. In ons assortiment vindt u onder andere  usb-sticks in de vorm van een auto of vrachtwagen, ijskrabbers, noodhamers, veiligheidsvesten, Zwitserse zakmessen, thermoflessen, autoladers, gereedschapssets, multitools en meer. Deze promotieartikelen zijn beschikbaar in tal van kleuren, uitvoeringen en afmetingen en kunnen indien gewenst worden voorzien van een logo, slogan of persoonlijke boodschap.

Relatiegeschenken van BOVI salespromotion

Verras uw medewerkers, klanten, prospects en leveranciers met een bijzonder geschenk of passend cadeau, bijvoorbeeld tijdens Kerst, de zomervakantie of een bedrijfsfeest of -jubileum. Maak uw keuze voor de relatiegeschenken en promotionele artikelen van BOVI salespromotion! Bekijk onze collectie online en neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs vertellen u meer over de eindeloze mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

Meer weten over de mogelijkheden van dit product?

Neem contact met ons op!

 

  • Toegewijd team
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Wanneer en wat u ook wilt, wij regelen het
  • Relatiegeschenken op maat gemaakt