Trappenfabriek Vermeulen BV

Trappenfabriek Vermeulen BV vindt al jaren de mooiste geschenken bij BOVI Salespromotion. Wat voor producten dat zijn? U leest er hier meer over!

Trappenfabriek Vermeulen in Etten-Leur is al 63 jaar (sinds 1958) een begrip. Een betrouwbare leverancier voor alle type trappen -van hout tot staal en van hekwerken tot traponderdelen. Voor particuliere en professionele opdrachtgevers. Aan het roer staat Harry Sep, algemeen directeur. Naast zijn drukke agenda houdt hij zich óók bezig met het samenstellen van bijzondere relatiegeschenken en promotionele artikelen ten behoeve van het personeel van Trappenfabriek Vermeulen. In samenwerking met BOVI Salespromotion vindt hij de meest bijzondere producten, die gegarandeerd zorgen voor een glimlach op het gezicht van elk personeelslid. Wat voor producten dat zijn? U leest er hier meer over!

 

Van balpen tot beach volleybal

Samen met Frank bedenkt Harry wat voor producten passen bij de wensen. Of dat een balpen, bidon of beach volleybal is, ze vinden samen altijd een geschikt product. Fun fact: van elk cadeau of promotieartikel wordt één exemplaar bewaard in de vitrinekast. Al sinds de beginjaren van Trappenfabriek Vermeulen krijgen alle promotie artikelen een mooi plekje in deze kast.

 

Goodiebags met een boodschap

“Er moet een gedachte achter zitten, niet zomaar een cadeau uit de losse pols.” Aldus Harry. Zo was ook het zomergeschenk van 2021 een weldoordacht en attent cadeau voor het personeel. Als alternatief voor de jaarlijkse zomerbarbecue (welke niet door kon gaan i.v.m. Covid-19), werd een mooie giftbag samengesteld. Deze zomerfit tasjes waren een leuk cadeau voor het personeel. In het rugzakje zat o.a. een beach volleybal, gezelschapspelletjes, een zonnebrandcrème, een bidon en een spanningsmeter om de bandenspanning van de auto te controleren en veilig op reis te gaan. Allen bedrukt met het logo van Trappenfabriek Vermeulen. Kortom een duurzaam én praktisch cadeau!

trappenfabriek goodiebag

Al jaren een tevreden klant

Naast dat het kwalitatief goede producten zijn, die BOVI Salespromotion aanbeveelt, is ook het persoonlijke contact één van de belangrijkste factoren voor Harry om BOVI Salespromotion aan te bevelen. “Er wordt actief met je meegedacht en de lijntjes zijn altijd kort. Daardoor schakelen we snel en zitten we op één lijn. Dat is gewoon ontzettend prettig. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. De producten gaan lang mee, zijn duurzaam en de levertijd is uitstekend.”

Al sinds 2009 doen ze zaken: Trappenfabriek Vermeulen en BOVI Salespromotion. En gezien de goede ervaringen zal dit op de korte én lange termijn zeker niet gaan veranderen!

 

BOVI Salespromotion denkt met u mee

Bent u enthousiast geworden over relatie- en/of promotionele artikelen voor uw zaak? Neem vandaag nog contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion. Uw partner voor hoogwaardige relatiegeschenken, premiums en giveaways. Bij ons vindt u unieke relatiegeschenken en cadeaus voor de zakelijke markt.

Trappenfabriek Vermeulen BV

Facts

  • Duurzame en praktische cadeaus
  • Verrassende producten
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Snelle levertijd