Textiel

Werkkleding

Bent u eigenaar van bijvoorbeeld een installatietechniekbedrijf, hoveniersbedrijf, restaurant, hotel, winkel of autogarage? Kies voor professionele werkkleding! In het assortiment van BOVI salespromotion vindt u een zeer ruim aanbod met werkkleding met een fenomenale kwaliteit en een onovertroffen ontwerp.

Wilt u een afspraak maken? Of meer weten over de mogelijkheden? Bel +31(0)165 - 33 25 25

Wilt u uw teamleden uniform aankleden voor een beurs, zoekt u kleding voor uw logistieke personeel of wilt u uw winkelmedewerkers een professionele en hippe uitstraling geven? Kies in deze én andere gevallen voor BOVI salespromotion. Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in het leveren van de meest uiteenlopende kledingstukken met een moderne, classy, trendy, stoere of tijdloze look & feel. Van sportjassen en windjacks tot bodywarmers, polo’s en caps. Maar ook blouses, broeken, riemen, sokken en veiligheidskleding. Alle kledingstukken zijn van het Nederlandse merk Tricorp. Dit merk ontwerpt en produceert hoogwaardige bedrijfskleding met een representatief en functioneel karakter. Of u nu in de bouw, logistiek, industrie, op kantoor of in de horeca werkt: bij Tricorp vindt u altijd de juiste werkkleding.
 

Werkkleding bedrukken of borduren

De kledingstukken kunnen worden voorzien van uw huisstijlkleuren, bedrijfsnaam, logo of slogan. Zo is het mogelijk om uw kledingstukken te voorzien van bedrukking of borduring. De mogelijkheden in bedrukken en borduren zijn grandioos. U kunt de kleding volledig eigen maken door gebruik te maken van uw eigen huisstijlkeuren die terugkomen in de kledingstukken. Niet alleen wat betreft stofgebruik, maar ook wat betreft stiksels, knopen, ritsen, biesjes of kleurrijke accenten op de mouwen, kragen of zakken. Geef uw wensen aan ons door en wij creëren werkkleding op maat. 
 

Bestel uw werkkleding bij BOVI salespromotion

Aarzel niet en neem contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion! Zij luisteren naar uw wensen en nodigen u indien gewenst uit in de showroom in Oudenbosch. Hier vindt u een verscheidenheid aan werkkleding van Tricorp. De adviseurs laten u kennismaken met de kledingstukken en de maatwerkmogelijkheden. Wilt u alvast inspiratie opdoen van alle kleding, dan kunt u een kijkje nemen op de website van Tricorp en het speciale portal van BOVI salespromotion. Hier ontdekt u alle kledingstukken die BOVI salespromotion aan u kan leveren.
 

BEKIJK PORTAL OP WEBSITE TRICORP!

 

Uitgelichte producten

 • Orange navy

  Orange navy

 • White grey

  White grey

 • Bottlegreen

  Bottlegreen

 • Darkgrey black

  Darkgrey black