Textiel

Mutsen en caps

Caps en mutsen verhogen uw merkbekendheid, omdat uw logo prominent zichtbaar is. We hebben meer dan zeventig modellen caps en heel veel soorten mutsen, sjaals en handschoenen van fleece, acryl, wol en Thinsulate. De keuze is eindeloos.

Wilt u een afspraak maken? Of meer weten over de mogelijkheden? Bel +31(0)165 - 33 25 25

Mutsen

Voor u is de winter hét moment om in actie te komen en uw relaties te voorzien van mutsen en sjaals bedrukt met uw logo. Uw logo zal de gehele winter periode onder de aandacht worden gebracht. Voor beide partijen dus een ideaal winterproduct. Al onze mutsen, sjaals en handschoenen zijn te bewerken met uw logo (bedrukken of borduren). 
 

Caps

Caps zijn de ideale promotieartikelen voor bedrijven die willen opvallen en op een leuke manier iets willen uitstralen. We weten allemaal wel dat een cap een handige bescherming levert tegen de zon of tegen de regen, maar het hoofddeksel heeft veel meer te bieden: een sportieve promocap bedrukken of een stoere truckercap bedrukken met een logo, naam of afbeelding creëert onmiddellijk een goed en helder imago.
 

Custom mutsen en caps

Maatwerk is erg belangrijk voor de marketing van uw bedrijf. Uw bedrijf is immers uniek. Wanneer u deze boodschap van uniciteit ook in uw giveaway wilt uitdrukken, dan moet u zeker even stilstaan bij ons uitzonderlijk aanbod custom mutsen of caps. Wanneer u onze custom mutsen of caps laat bedrukken verzekert u zichzelf immers van een 100% unieke giveaway, speciaal op maat gemaakt van uw bedrijf.

Uitgelichte producten

 • Cotton cap

  Cotton cap

 • Washed cap

  Washed cap

 • Beanie met teddyvoering

  Beanie met teddyvoering

 • Trendy knitted hat

  Trendy knitted hat