Als man maar ook als vrouw onderscheidt u zich tegenwoordig door middel van uw sokken. Bij BOVI salespromotion hebben we een groot assortiment aan vrolijke sokken in verschillende kleuren en met leuke patronen. Maar het mooiste is nog dat uw logo of tekst erin verwerkt kan worden. Het ideale cadeau dat een lach op ieders gezicht brengt.

De veelkleurige sokken met vormpjes, figuurtjes, stippen en strepen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken van de voeten van alle mannen. Hoe hoger de broek en hoe beter de sok te zien is, hoe modieuzer de man wordt gevonden – ook al zijn er steeds meer vrouwen die hun sokken ook graag laten zien. Deze zichtbaarheid kunt u als bedrijf goed benutten, dat begrijpen wij bij BOVI salespromotion ook.

De wereld aan uw voeten

Hoe mooi zou het zijn als uw klanten, relaties of medewerkers trots met hun vrolijke sokken lopen te pronken en úw logo of producten daarop prijken? Met ons grote aanbod aan gekleurde kousen is dit altijd mogelijk. Zo kunt u zelf een patroon creëren met uw logo of een vooraf bekend figuur aanpassen en erin laten weven. Tevens kunnen wij de verpakking aanpassen naar uw smaak, een mooie geschenkverpakking voor de finishing touch!

Happy Socks voor iedere gelegenheid

Van trendy sokken die naar het werk gedragen kunnen worden tot handige sportsokken, BOVI salespromotion heeft voor ieder wat wils. Mocht uw artikel er niet tussen staan of heeft u andere wensen, dan denken we graag met u mee voor de mogelijkheden. Alles in ons assortiment is te personaliseren met uw boodschap, afbeelding of logo. Neem daarom nu contact met ons op om ideeën uit te wisselen!

Geschreven op