Wilt u uw collega’s, personeel of klantrelaties verrassen met een uniek en persoonlijk geschenk? Bij BOVI salespromotion kunt u drinkflessen laten personaliseren met behulp van de nieuwste druktechnieken: rondom bedrukken en graveren.  

Bij BOVI salespromotion zijn we altijd bezig met het ontdekken en implementeren van de nieuwste technieken op het gebied van promotiemateriaal. In dit blogbericht lichten we toe hoe de recentste technieken voor het bedrukken van drinkflessen, namelijk rondom bedrukken en graveren, toegepast kunnen worden. Twee jaar geleden waren deze technieken nog niet op de markt, maar nu bieden ze u unieke mogelijkheden. Zo zijn er vast momenten waarop u net dat beetje extra wilt geven door niet enkel een logo te laten bedrukken, maar ook de naam van de ontvanger toe te voegen. Hiermee maakt u het geschenk echt speciaal. En dankzij deze technieken kunt u zelfs met unieke namen werken, waardoor uw blijk van waardering nog sterker overkomt.

Rondom bedrukken: maak indruk met een volledig design
Met de techniek van rondom bedrukken kunt u uw drinkfles omtoveren tot een echt kunstwerk. In plaats van een simpele opdruk op één zijde van de fles, kunt u nu een volledig ontwerp laten bedrukken dat de hele fles omvat. Dit biedt geweldige mogelijkheden om uw bedrijfslogo, slogan of een ander opvallend ontwerp op een unieke manier te presenteren. Zo zorgt u ervoor dat uw drinkfles altijd in het oog springt en een blijvende indruk achterlaat.

  • Unieke designs: Door de hele fles te bedrukken, kunt u creatiever zijn met uw ontwerp en echt iets bijzonders creëren.
  • Meer zichtbaarheid: Een rondom bedrukte fles valt meer op dan een fles met een enkele opdruk, waardoor uw merk of boodschap beter zichtbaar is.
  • Duurzaam en kwalitatief: Deze geavanceerde techniek maakt het mogelijk om in alle kleuren en wit te bedrukken, met een langdurige en krasbestendige afwerking.

Graveren: een stijlvolle en tijdloze uitstraling
Wilt u uw drinkflessen voorzien van een meer subtiele en elegante uitstraling? Dan is graveren de perfecte optie. Met deze techniek wordt uw ontwerp of tekst met behulp van een laser in het materiaal van de fles aangebracht. Dit zorgt voor een blijvende en stijlvolle gravure die niet vervaagt of loslaat.

  • Luxe uitstraling: Een gegraveerde drinkfles straalt klasse en kwaliteit uit en is daarmee een perfect geschenk voor uw relaties.
  • Personalisatie: U kunt de flessen laten graveren met individuele namen, waardoor u een persoonlijk en uniek cadeau creëert.
  • Veelzijdig: Graveren is geschikt voor verschillende materialen, zoals roestvrijstaal, aluminium en glas.

Meer weten over druktechnieken? Neem contact op met BOVI!
Of u nu kiest voor rondom bedrukken of graveren, bij BOVI salespromotion bent u altijd verzekerd van een unieke en stijlvolle drinkfles die perfect aansluit bij uw smaak en wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Geschreven op