Overweegt u om uw medewerkers, relaties of klanten een geschenk te geven? Maak uw keuze voor gereedschap! Praktisch en goed in te zetten. In het assortiment van BOVI salespromotion ziet u een wijde range met tools.

Bent u werkzaam in de bouw, de doe het zelf-branche of de installatietechniek en wilt u uw medewerkers, relaties of klanten verrassen met een presentje? U kunt geschenken geven om verschillende redenen. Bijvoorbeeld om het jubileum van uw bedrijf te vieren, om uw medewerkers te bedanken voor hun tomeloze inzet of voor het lanceren van een nieuwe bedrijfsnaam of label. Wat de aanleiding ook is: bij BOVI salespromotion vindt u een passend geschenk met een link naar de bouwwereld. Wij lichten hieronder enkele handige en multifunctionele geschenken uit. 

USB oplaadbare werklicht van Gear X RCS
Een essentieel item voor iedereen die vaak in het donker werkt: het Gear X RCS rPlastic USB oplaadbare werklicht. Dit compacte, krachtige licht is perfect voor in de auto, thuis of op de werkplaats. Het heeft een oplaadbare batterij en is gemaakt van gerecycled plastic, wat het een duurzame keuze maakt. Met zijn handige ontwerp kunt u het licht overal gemakkelijk mee naartoe nemen en blijft u nooit in het donker staan. Personaliseer het werklicht met uw bedrijfslogo voor een blijvende indruk.

Gear X RCS gerecycled aluminium schroeverdraaierset
Bereid u voor op elke situatie met de Gear X RCS gerecycled aluminium schroevendraaierset. Dit multifunctionele gereedschap is gemaakt van hoogwaardig gerecycled aluminium en bevat alles wat u nodig heeft voor snelle reparaties of aanpassingen aan uw mobiele telefoon, tablet, pc of andere items. Het is licht, duurzaam en gemakkelijk mee te nemen. Met de mogelijkheid om uw logo toe te voegen, maakt dit gereedschap niet alleen een praktische, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw dagelijkse uitrusting.

38-delige gereedschapsset in zwart van Gear X
Elke professional of doe-het-zelver heeft een betrouwbare gereedschapsset nodig. De 38-delige gereedschapsset van Gear X is daarvoor de perfecte oplossing. In deze set vindt u alles wat u nodig heeft voor de meeste reparaties, verpakt in een handige, stevige doos. Het strakke zwarte ontwerp maakt het niet alleen functioneel, maar ook een mooie aanvulling op uw gereedschapscollectie. Maak de set persoonlijk door uw bedrijfsnaam of logo toe te voegen.

Winkelhaak met waterpas in zilver
Met de zilveren winkelhaak met waterpas van Gear X werkt u altijd nauwkeurig. Deze tool is ideaal voor het meten en markeren van nauwkeurige hoeken en lijnen. De ingebouwde waterpas zorgt ervoor dat u altijd rechte lijnen trekt. Dit instrument is een must-have voor elke timmerman, doe-het-zelver of professional. Voeg uw bedrijfslogo toe om het een persoonlijke touch te geven en uw merk uit te dragen.


Bestel gereedschap bij BOVI salespromotion
De bovengenoemde gereedschappen zijn slechts een greep uit het assortiment van BOVI salespromotion. Uiteraard hebben wij veel meer gereedschappen en tools beschikbaar, zoals rolmaten, schroevendraaiersets en multifunctionele zakmessen. Wilt u meer weten over onze gereedschappen en gadgets? Neem vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u over de mogelijkheden. Wij denken met u mee en ontwikkelen samen met u het ideale geschenk voor uw ontvangers! 

Geschreven op