Overweegt u om uw medewerkers, relaties of klanten een geschenk te geven? Maak uw keuze voor gereedschap! Praktisch en goed in te zetten. In het assortiment van BOVI salespromotion ziet u een wijde range met tools. 

Bent u werkzaam in de bouw, de doe het zelf-branche of de installatietechniek en wilt u uw medewerkers, relaties of klanten verrassen met een presentje? U kunt geschenken geven om verschillende redenen. Bijvoorbeeld om het jubileum van uw bedrijf te vieren, om uw medewerkers te bedanken voor hun tomeloze inzet of voor het lanceren van een nieuwe bedrijfsnaam of label. Wat de aanleiding ook is: bij BOVI salespromotion vindt u een passend geschenk met een link naar de bouwwereld. Wij lichten hieronder enkele handige en multifunctionele geschenken uit. 
 

15-in-1 toolcard

Onmisbaar in iedere portefeuille, de Saki 15-in-1 toolcard van Bullet! Deze toolcard heeft de afmeting van een bankpas, namelijk 8 bij 5,5 centimeter. De kaart is gemaakt van RVS en beschikt over tal van handige tools, zoals een zaagje, schroevendraaier, blikopener, liniaal en elf andere tools. De 15-in-1 toolcard wordt geleverd met een instructievel en een geschenkverpakking. De toolcard is te bedrukken met tamponprint, gravering of zeefdruk, zodat u uw logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap kunt overbrengen op de ontvangers! 

Opvouwbaar liniaal

Herkent u dat: u bent in een winkel en moet de afmeting van een deur of lat opmeten, maar u heeft geen meetlint of rolmaat bij de hand. In deze gevallen moet u de winkelmedewerkers aanspreken om u verder te helpen. Met een opvouwbaar liniaal zit u nooit verlegen om een liniaal! De Harve opvouwbare liniaal van Bullet is 50 centimeter lang en is eenvoudig op te vouwen tot een compact pakketje. Dankzij de sleutelhanger kunt u de liniaal aan uw sleutelbos hangen. 

Multifunctioneel meetapparaat 

Altijd een handig meetapparaat bij de hand hebben? Maak uw keuze voor het multifunctioneel meetapparaat van Stac. Deze gadget beschikt over diverse tools in één. Zo herbergt het meetapparaat een rolmaat, laser en twee verschillende waterpassen. Het apparaat is van ABS kunststof en wordt geleverd in een geschenkverpakking. En helemaal mooi: het apparaat is te bedrukken met tampondruk en full color doming, zodat u het apparaat ‘eigen’ kan maken met uw logo. 
 

Bestel gereedschap bij BOVI salespromotion

De bovengenoemde gereedschappen zijn slechts een greep uit het assortiment van BOVI salespromotion. Uiteraard hebben wij veel meer gereedschappen en tools beschikbaar, zoals rolmaten, schroevendraaiersets en multifunctionele zakmessen. Wilt u meer weten over onze gereedschappen en gadgets? Neem vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u over de mogelijkheden. Wij denken met u mee en ontwikkelen samen met u het ideale geschenk voor uw ontvangers! 

Geschreven op