De zomervakantie nadert snel, en wat is een betere manier om het schooljaar af te sluiten dan met een attent relatiegeschenk? Het geven van een doordacht geschenk aan leerlingen en docenten kan een blijvende indruk achterlaten. Wij delen vijf relatiegeschenken van BOVI salespromotion om de laatste schooldag onvergetelijk te maken!

Gepersonaliseerde waterflessen
Geef leerlingen en docenten een praktisch en duurzaam cadeau met een gepersonaliseerde waterfles. Kies uit verschillende kleuren en voeg de naam van de school of een inspirerende boodschap toe. Dit geschenk moedigt niet alleen hydratatie aan, maar is ook een milieuvriendelijke keuze die de hele zomer gebruikt kan worden.

Zonwerende hoeden met schoollogo
Bereid iedereen voor op zonnige dagen met stijlvolle hoeden voorzien van het schoollogo. Deze hoeden bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar creëren ook een gevoel van saamhorigheid en trots op school. Ze zijn perfect voor sportdagen, schooluitjes of gewoon voor ontspanning in de zon.

Powerbanks met schoollogo
In onze steeds meer verbonden wereld is een powerbank een onmisbaar accessoire geworden. Deze handige draagbare opladers zorgen ervoor dat mobiele telefoons, tablets en andere apparaten onderweg opgeladen kunnen blijven, waardoor iedereen bereikbaar blijft, zelfs tijdens de lange zomerdagen buiten school. Door het schoollogo toe te voegen, wordt dit praktische geschenk een persoonlijk aandenken dat de ontvanger herinnert, waar ze ook gaan. Perfect voor iedereen die in het digitale tijdperk leeft en werkt, deze powerbanks zijn een moderne twist op het traditionele relatiegeschenk en zijn zeker een hit op de laatste schooldag.

Eco-vriendelijke notitieboekjes
Moedig creativiteit en organisatie aan met milieuvriendelijke notitieboekjes. Kies uit een reeks kleuren en stijlen, en voeg een persoonlijke touch toe door de kaft te bedrukken met een inspirerende boodschap of met het schoollogo. Dit is een ideaal geschenk voor zowel leerlingen als docenten om ideeën, gedachten of lesplannen in op te schrijven.

Bedrukte zonnebrillen
Met het oog op de aankomende zomervakantie zijn bedrukte zonnebrillen van BOVI salespromotion een ideale keuze voor een afscheidscadeau op de laatste schooldag. Deze zonnebrillen combineren functionaliteit met stijl en bieden essentiële bescherming tegen de zon. Ze kunnen worden gepersonaliseerd met het schoollogo of inspirerende boodschappen, waardoor ze een blijvende herinnering vormen aan het schooljaar. Bovendien zijn ze geschikt voor alle leeftijden en geslachten, wat ze tot een universeel en inclusief cadeau maakt.

Vier de zomervakantie in stijl met de relatiegeschenken van BOVI
Sluit het schooljaar goed af met een prachtig relatiegeschenk! Onze top 5 relatiegeschenken zijn zorgvuldig geselecteerd om elke laatste schooldag speciaal en gedenkwaardig te maken. Wilt u één van deze relatiegeschenken bestellen of meer informatie over ons assortiment ontvangen? Neem contact met ons op of bekijk onze collectie online. Onze adviseurs vertellen u meer over de eindeloze mogelijkheden.

Geschreven op