Laat de koude winterdagen maar komen! BOVI tipt u over een prachtig en origineel geschenk: een gepersonaliseerde puzzel. Dé musthave voor een gezellige winter.    

In Nederland wordt er veel gepuzzeld. Zeker in coronatijd is puzzelen een populaire hobby geworden. Nu de koude winterdagen er aan komen en we weer vaker binnen zitten, heeft BOVI de ideale activiteit voor een gezellige dag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder. 

Origineel geschenk  

Zoekt u een vernieuwend relatiegeschenk dat u aan uw klanten, zakenrelaties of medewerkers kunt overhandigen? Puzzels zijn een enorm leuk geschenk om te geven tijdens de feestdagen, een vakantie of andere feestelijke gelegenheid. Bij BOVI kunt u gepersonaliseerde puzzels bestellen om als geschenk te geven. Hiermee kunnen zij zich vermaken en denken ze nog steeds aan uw bedrijf. U kunt de puzzels bestellen vanaf 300 stuks, met bijvoorbeeld 500 of 1000 stukjes. De puzzels zijn verpakt in een zeer stevige geschenkdoos. De levertijd is ca. 6 weken.  

De leukste puzzels bij BOVI salespromotion 

Bent u benieuwd geworden naar dit leuke cadeau? Graag vertellen de medewerkers van BOVI salespromotion u meer over het ontwerpproces van de puzzels. Wij kunnen alles naar wens personaliseren. Laat een goede indruk achter met de puzzels, dit is het ideale cadeau voor uw klanten, zakenrelaties of medewerkers! Neem voor meer informatie contact met ons op.  

Geschreven op