Het is officieel zomer, dat betekent dat de zomervakantie voor de deur staat. Het ideale moment om een attentie te geven aan uw collega’s of zakenrelaties! Laat bij BOVI salespromotion een UV-horloge maken die verkleurt in de zon. 
 

Ook zo’n zin in de zomervakantie? Geen werk, veel vrije tijd en heerlijk genieten van de zon. De zomermaanden worden nóg leuker met een speciaal horloge dat gemaakt is voor de zon. Een UV-horloge is hét cadeau dat u aan uzelf of anderen geeft. En om het nog leuker te maken, kunt u de horloges ook nog eens personaliseren met een gravure.
 

Geschenk voor collega’s

Hoe leuk is het om een horloge te dragen die past bij u als persoon? Steeds vaker ziet u dezelfde klokjes om polsen en dat is zonde. Maak daarom kennis met de UV-horloges van BOVI salespromotion. Deze prachtige horloges verkleuren door UV-straling of warmte – net als een kameleon! 
 

Hoe werkt het UV-horloge?

Het horloge heeft een witte polsband en een witte wijzerplaat met zilverkleurige wijzers. De PU-polsband en de metalen wijzerplaat zijn voorzien van een uniek materiaal. Zodra dit materiaal in contact komt met UV-straling of warmte, dan verandert de kleur van het oppervlak. Wij beschikken over twee varianten, zo heeft u de keuze uit een roze en een blauwe uitvoering. 
 

Horloges bestellen bij BOVI salespromotion

Het UV-horloge wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking. En helemaal bijzonder: de lasergravure op de rotor (de achterzijde van het horloge) is te personaliseren. U kunt hier een bijzondere boodschap op laten plaatsen, zoals een vakantiegroet of persoonlijke wens. Vraag de medewerkers van BOVI salespromotion naar de mogelijkheden en wij geven u vrijblijvend een offerte op maat! 

Geschreven op