Wij willen een bijzonder nieuwtje met u delen: BOVI salespromotion is genomineerd voor Leverancier van het Jaar 2018! Begin september wordt bekend of wij deze mooie prijs in ontvangst mogen nemen. Lees er hier meer over. 

Sinds 2003 wordt de Leverancier van het Jaar-verkiezing gehouden. De verkiezing is een initiatief van de organisaties PromZ en platform PPP (Platform Promotional Products). Het is een prijs ván het vak, vóór het vak: een vakjury bepaalt welke leverancier als winnaar uit de bus komt. Hierbij wordt gekeken naar diverse onderdelen, zoals vernieuwing, creativiteit, kennis en advisering zichtbaarheid in de markt en financiële stabiliteit. Naast de vakjury hebben eindklanten ook inspraak. 
 

Full service leverancier

Eén van de genomineerde leveranciers is BOVI salespromotion. Wij zijn samen met veertien anderen genomineerd in de categorie full service leverancier. Uiteraard zijn wij erg blij met deze bijzondere nominatie en hopen de felbegeerde award voor Leverancier van het Jaar 2018 in de wacht te slepen! We moeten nog wel even wachten op de bekendmaking: deze vindt plaats tijdens de Night of the PromZ, aan het einde van de eerste dag van De Leveranciersdagen 2018, het vakevenement dat op 4 en 5 september plaatsvindt in Expo Houten.

Geschreven op