Bent u op zoek naar zakelijke bedrijfskleding voor uw personeel? Wacht niet langer! Bij BOVI salespromotion zijn er eindeloos veel mogelijkheden voor zakelijke bedrijfskleding in uw huisstijl. Wij lichten hieronder twee mooie merken bedrijfskleding aan u toe.

Gaat uw personeel wel eens naar een beurs, is uw personeel zichtbaar op de werkvloer of houdt uw personeel zich bezig met inspannend werk? Dan is goede werkkleding heel belangrijk. Zakelijke bedrijfskleding is namelijk representatief, functioneel én het zorgt voor teamgeest. Met de juiste zakelijke bedrijfskleding stralen uw medewerkers als nooit tevoren!
 

Zakelijke bedrijfskleding voor uw medewerkers

Bij BOVI salespromotion kunt u terecht voor de mooiste merken werkkleding. Deze artikelen kunt u laten voorzien van borduring of bedrukking. Op deze manier is de zakelijke bedrijfskleding van uw personeel geheel in de huisstijl van uw bedrijf. Dat is niet alleen goed voor de zichtbaarheid van uw bedrijf, maar ook voor het trotse teamgevoel van uw personeel.
 

De eindeloze mogelijkheden van BOVI salespromotion

Bij BOVI salespromotion is er op het gebied van zakelijke bedrijfskleding heel veel mogelijk. Kiest u bijvoorbeeld voor een outfit met blouses, broeken en sokken? Of gaat u liever voor sportjassen, windjacks of bodywarmers? Het is daarnaast ook nog mogelijk om bijpassende riemen en caps te laten maken. Genoeg keuze, dus! Weet u niet zeker welk merk bedrijfskleding het beste bij uw bedrijf en personeel past? Hieronder lichten wij twee textielmerken uit ons assortiment aan u toe: 

  • Tricorp
    Tricorp is hét merk als het gaat om bedrijfskleding. Dit Nederlandse merk produceert hoogwaardige bedrijfskleding met een representatief en functioneel karakter. Om klanten beter van dienst te zijn, heeft Tricorp verschillende lijnen ontwikkeld. Tricorp Corporate is met kledingstukken als overhemden, blouses, pantalons en sokken bijvoorbeeld geschikt als u op zoek bent naar zakelijke bedrijfskleding met een professionele look & feel.
     
  • Harvest & Frost
    Bent u specifiek op zoek naar bepaalde kledingstukken zoals overhemden? Dan is het merk J.Harvest & Frost de moeite waard om te bekijken. Dit merk heeft een ruim assortiment overhemden, wat betekent er veel verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van kleur, stof, pasvorm en opdruk. De mogelijkheden zijn nagenoeg grenzeloos!
     

Ontdek ons aanbod zakelijke kleding

Wilt u meer informatie over de zakelijke bedrijfskleding van BOVI salespromotion? Aarzel niet en neem contact op met onze adviseurs. Wilt u de bedrijfskleding met eigen ogen bekijken? Maak dan gerust een afspraak om langs te komen in onze showroom in Oudenbosch! Onze adviseurs laten u kennismaken met de prachtige kledingstukken voor zakelijke doeleinden. Tot ziens! 

Geschreven op