Wat heeft u gedaan tijdens de zonnige dagen rondom Pasen? Deze dagen stonden bij BOVI salespromotion in het teken van de grote verbouwing. Wij hebben onze showroom geüpdatet en volledig vernieuwd. Maak een afspraak en neem een kijkje in onze vernieuwde showroom.

De afgelopen Paasdagen waren zonovergoten. Heel Nederland genoot van het prachtige voorjaarsweer met een hoop zon en warmte. Ook bij BOVI salespromotion hebben we het voorjaar in onze bol. Zo hebben wij de afgelopen dagen onze showroom in Oudenbosch onder handen genomen en volledig in het nieuw gestoken, inclusief actuele voorjaarsartikelen en zomerse relatiegeschenken. 
 

Nieuwe collectie met relatiegeschenken en promotieartikelen

De showroom van BOVI salespromotion is volledig vernieuwd en ingericht met de mooiste, leukste en meest vernieuwende promotieartikelen. Oude artikelen hebben plaatsgemaakt voor het allernieuwste assortiment. De inrichting van de ruimte is bovendien ook sterk veranderd. Wij hebben alle vitrines van de hand gedaan en vervangen door nieuwe, frisse stellingen. De bestaande steigerhouten stellingen hebben wij behouden: deze stellingen gebruiken wij om sfeervolle presentatiehoeken te creëren waar diverse productgroepen worden getoond. 
 

Bezoek onze showroom op afspraak

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze up-to-date showroom en actuele collectie met nieuwe relatiegeschenken, giveaways en promotionele artikelen? U bent van harte welkom om onze vernieuwde showroom in Oudenbosch te bezoeken. Let wel: maak vooraf een afspraak, zodat wij u rond kunnen leiden en in alle rust kunnen adviseren én inspireren. Tot ziens!

Geschreven op