Een leuke en erg handig relatiegeschenk is een tool gift oftewel gereedschap. Dit loopt uiteen van een simpel, enkelvoudig zakmes tot een uitgebreide multitool of gereedschapsset. Bij BOVI salespromotion kunnen we u van verschillende tools voorzien, uiteraard allemaal te personaliseren.

Een praktisch geschenk kan voor de gebruiker een ware probleemoplosser zijn: dankzij uw attentie kan zij of hij weer verder zonder verder in de problemen te raken. Hiermee bedoelen we natuurlijk tool gifts: niet alleen leuk om te geven, maar ook handig. Denk aan gereedschapssets, rolmaten, zaklampen of multitools. Daarbij hebben wij ook bekende merken als Victorinox, Mag-Lite en XD Design in huis, uiteraard voorzien van uw bedrijfsnaam of boodschap.

De psychologie van een tool gift

Mocht u nog niet overtuigd zijn van de kracht van een tool gift, weet dat er een gedachte achter zit. Zoals gezegd is een stuk gereedschap natuurlijk in eerste instantie erg handig want het helpt om iets te repareren dat stuk is. Dankzij de personalisering kunt u uw bedrijfsnaam of boodschap erop laten graveren, waardoor uw relatie een goed gevoel krijgt bij uw merk. Met een persoonlijke boodschap wordt die band nog eens extra verstevigd. En op het moment dat u het in een mooie cadeauverpakking laat verpakken, is de beleving compleet. Iedereen blij!

Tool gifts bij BOVI

Een relatiegeschenk voor uw relaties, klanten of medewerkers dat handig en persoonlijk is, moet ook van hoge kwaliteit zijn. Bij BOVI salespromotion is dit zeker het geval. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tool gifts die als visitekaartje voor u en uw bedrijf kunnen dienen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, we bespreken ze graag met u!

Geschreven op