Onlangs nam BOVI salespromotion deel aan PromZ.live, de gerenommeerde beurs met promotionele producten, gadgets & corporate gifts. Tijdens de beurs werd BOVI salespromotion samen met BE O bottle onderscheiden met de publieksprijs! Lees hier meer.

Op 7 en 8 mei was de Kromhouthal in Amsterdam het decor van PromZ.live. Dit is een vakbeurs voor producenten en leveranciers van promotionele producten, gadgets & corporate gifts. BOVI salespromotion nam deel aan de beurs en bracht daar diverse promotionele artikelen onder de aandacht, waaronder BE O bottle. Dit unieke artikel is sinds dit jaar aan ons assortiment toegevoegd. 
 

Herbruikbare drinkflessen van BE O bottle

BE O bottle is een drinkfles van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen zoals suikerriet. De BE O bottle is vrij van BPA en andere chemicaliën en is 100% recyclebaar. De drinkflessen geven bovendien geen plasticgeur of plasticsmaak af. Voor het kleuren van de fles wordt gebruikgemaakt van natuurlijke kleurpigmenten. Daarnaast zijn de drinkflessen voorzien van een cutting edge-design. Bekijk meer informatie over BE O bottle op onze nieuwsblog
 

PromZ Promotional Product of the Year Award 2019

Tijdens de beurs PromZ.live vonden de jaarlijks terugkerende PromZ Awards plaats. Vooruitstrevende leveranciers en innovatieve promotionele producten worden tijdens de PromZ Awards onderscheiden met een mooie prijs. Eén van de onderscheidingen is de PromZ Promotional Product of the Year Award 2019. BOVI salespromotion won samen met BE O bottle in de categorie ‘Sport/Outdoor artikelen’. Wij zijn erg trots op deze prijs die wij tezamen met BE O bottle hebben verdiend! 

Geschreven op