Water drinken is goed én gezond. Vooral wanneer u drinkt uit een waterfles die is gemaakt van natuurlijke materialen als suikerriet. Met trots presenteert BOVI salespromotion de BE O bottle. Deze drinkfles is een verstandige keuze! 

Consumenten zijn zich steeds meer bewust van een duurzame en eerlijke levensstijl. Men wil op een milieuvriendelijke en bewuste manier leven én consumeren. Zij willen producten kopen die op een eerlijke manier zijn vervaardigd en van niet belastende materialen zijn gemaakt. De Nederlandse ondernemers Damir Perkic en Wouter Moekotte springen in op deze ontwikkeling. Zij ontwierpen de BE O bottle
 

Flessen van suikerriet

Vrijwel alle drinkflessen en bidons zijn gemaakt van plastic. Maar wist u dat plastic wordt vervaardigd uit olie? De bedenkers van BE O bottle ontwikkelen verschillende herbruikbare producten die zijn gemaakt van natuurlijke én hernieuwbare grondstoffen als suikerriet. De BE O bottle is vrij van BPA en andere chemicaliën en is 100% recyclebaar. De drinkflessen geven bovendien geen plasticgeur of plasticsmaak af. Voor het kleuren van de fles wordt gebruikgemaakt van natuurlijke kleurpigmenten. En helemaal mooi: voor iedere verkochte BE O bottle wordt er een boom geplant door Trees for the Future. 
 

Cutting edge-design

Hierboven hebben wij het tot nu toe enkel over de materiaalkeuze van de BE O bottle, maar de flesjes hebben veel meer unieke eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan een cutting edge-design. De fles is modulair opgebouwd, zodat de fles gemakkelijk schoongemaakt kan worden en in de vaatwasser geplaatst kan worden. Heeft u de inhoud van de fles opgedronken, dan kan u de fles eenvoudig uit elkaar schroeven en in elkaar schuiven, zodat hij 40 procent minder ruimte inneemt in uw tas, koffer of kast. Handzaam en praktisch, dus! Daarnaast is de BE O bottle een lust voor het oog. 
 

Laat uw waterflessen bedrukken 

BOVI salespromotion heeft de BE O bottle omarmd: wij hebben deze flessen in ons assortiment opgenomen. De drinkflessen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Bij een afname vanaf veertig stuks kunnen de drinkflessen bedrukt worden met uw logo of bedrijfsnaam. Zo is de dop tot vijf kleuren te bedrukken en te graveren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact op met BOVI salespromotion! Wij vertellen u graag meer. 

Geschreven op