Naarmate het EK Voetbal 2024 nadert, stijgt de spanning in Nederland. Dit jaar vindt het toernooi plaats in Duitsland, en natuurlijk is ons Nederlands elftal weer van de partij. Dit biedt u de perfecte kans om opnieuw in te spelen op de Oranje-gekte met promotieartikelen. BOVI salespromotion staat klaar om u te helpen met het ontwerpen van de mooiste geschenken en giveaways!

'Hup, Holland hup. Laat de leeuw niet in z'n hempie staan!’ Zingt u deze zomer ook uit volle borst mee met deze en andere voetballiedjes? Ons Nederlands voetbalelftal heeft zich weer geplaatst voor een groot eindtoernooi! Vanaf 14 juni 2024 nemen de Nederlandse voetbalmannen deel aan het UEFA Euro 2024, het Europese Kampioenschap dat dit jaar in Duitsland wordt gehouden. Hoewel er geen wedstrijden in Nederland zelf zijn, zal de Oranjekoorts onverminderd hoog zijn, zowel thuis als bij de fans die afreizen naar Duitsland.

Run op Oranje-kleding en -accessoires

Is er een groot sporttoernooi waar Nederland aan deelneemt, dan zorgt dit voor een run op Oranje-artikelen. Denk bijvoorbeeld aan feestelijke zonnebrillen, boa’s, mutsen, petten, shirts en pruiken in oranje of rood-wit-blauwe kleur. Maar ook vlaggen, toeters, ratels, make-upsets, haarsprays en sjaals. Iedereen wil zich tijdens de voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal uitdossen in feestkleding en Oranje-accessoires. De één maakt er meer werk van dan de ander, maar feit blijft dat Nederlanders er per toernooi zo’n € 52 miljoen aan uitgeven (gezamenlijk, uiteraard). Gelukkig is Nederland dit jaar weer van de partij op het UEFA Euro 2024, dus de Oranje-artikelen zullen weer over de toonbank vliegen.

Promotieartikelen voor UEFA Euro 2024

Wilt u met uw bedrijf inhaken op de Oranje-gekte? Groot gelijk! Het is slim om op een dergelijk sportevenement in te haken. Ontwikkel bijzondere relatiegeschenken met een oranje karakter, zoals petten, mutsen, zonnebrillen, shirts, toeters en ratels. Deze items kunt u personaliseren met uw logo, bedrijfsnaam of eigen kreet, waarna u ze cadeau geeft aan uw klanten, relaties en medewerkers.
Uiteraard kunt u ook een groot aantal promotieartikelen ontwikkelen en deze van uw logo, bedrijfsnaam of slogan voorzien. Vervolgens kunt u deze items met een speciaal promotieteam uitdelen tijdens de voetbalwedstrijden in Duitsland of bij pleinen en fan zones in Nederland waar gezamenlijk naar de voetbalwedstrijden wordt gekeken. Zo lopen er mensen rond met een giveaway met uw logo en vergroot u uw naamsbekendheid!

BOVI salespromotion overdondert u met originele ideeën en concepten

Ook al vindt het EK Voetbal pas over een maand plaats, het is verstandig om op tijd uw Oranje-relatiegeschenken te laten ontwikkelen. Zo heeft u de tijd om na te denken over unieke en ludieke artikelen, heeft u volop keuze én komt u niet in de knoop met eventuele langere levertijden. BOVI salespromotion is specialist in het ontwikkelen van de meest unieke relatiegeschenken, premiums, giveaways en promotieartikelen met een opvallend, praktisch en persoonlijk karakter. Laat uw Oranje-promotieartikelen door ons ontwikkelen en wij overdonderen u met originele ideeën en concepten. Neem nu contact met ons op en plan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom in Oudenbosch. Uiteraard kunnen wij u aan de telefoon ook alvast aanvullende informatie geven. 

Geschreven op