Werkt u in de transport of logistiek en wilt u een relatiegeschenk ontwikkelen dat u kunt weggeven aan uw klanten, relaties of medewerkers? Maak kennis met de unieke relatiegeschenken van BOVI salespromotion!

BOVI salespromotion is sinds 1982 gespecialiseerd in het ontwikkelen van de meest unieke relatiegeschenken, premiums, giveaways en promotieartikelen met een opvallend, praktisch en persoonlijk karakter. Wij ontwikkelen deze relatiegeschenken en premiums voor tal van opdrachtgevers in binnen- en buitenland, zoals zorginstellingen, scholengemeenschappen, industriële bedrijven, logistieke dienstverleners, de transportsector en zakelijke dienstverleners. Wij doen ons best om voor al onze klanten een passend geschenk te ontwikkelen. Een geschenk dat past bij de uitstraling én de dienstverlening van het bedrijf. Zo overdonderen wij u met originele ideeën en concepten.
 

Relatiegeschenken voor transport en logistiek

Bent u werkzaam in de transport en logistiek, bijvoorbeeld bij een internationaal transportbedrijf, koeriersdienst of allround logistiek dienstverlener? En wilt u een uniek geschenk ontwikkelen om weg te geven aan uw klanten? Of neemt u binnenkort deel aan een transportbeurs en wilt u op een ludieke wijze uw bedrijf in de kijker spelen bij de beursbezoekers? Laat door BOVI salespromotion een passend geschenk ontwikkelen! Wij hebben een selectie gemaakt met hoogwaardige relatiegeschenken voor de transportsector en logistieke branche. Bekijk de selectie hieronder en doe inspiratie op! 
 

Praktische bureau-organizer

Rondslingerende pennen, paperclips, elastiekjes en nietjes op uw bureau? Met een handige organizer is dit verleden tijd, want hier bergt u eenvoudig uw bureauaccessoires in op! Ontdek deze praktische organizer van aluminium. De organizer is 12 bij 5 bij 5 centimeter groot en heeft de vorm van een container. De getoonde organizer is effen gekleurd, maar u kunt hem ook voorzien van uw huisstijlkleuren, logo, bedrijfsnaam of slogan.

 

Stressbal in de vorm van een container

De stressbal is een populair relatiegeschenk. Wilt u een stressbal weggeven aan uw relaties, klanten of medewerkers? Kies dan voor deze unieke stressbal in de vorm van een container! De stressbal is 10 bij 8,8 bij 4 centimeter groot en kan volledig worden voorzien van uw huisstijlkleuren, logo en slogan.

 

Unieke tissuebox

Niets is zo vervelend als een verkoudheid of griepje. Een tissuedoos met tissues is dan ook onmisbaar! Deze tissuebox heeft een unieke look & feel, want de box heeft de vorm van een container. U kunt de box volledig op maat laten ontwerpen, zodat hij perfect aansluit bij uw bedrijf en uw containers. 

 

USB-stick in containervorm

Een USB-stick is reuzehandig. In een handomdraai slaat u uw bestanden en persoonlijke documenten op de stick op. Zo heeft u uw bestanden en documenten altijd bij u en kunt u de stick altijd en overal uitlezen. Deze USB-stick heeft een uniek ontwerp in containervorm. Uiteraard kunt u de kleur en het logo aanpassen.

 

Handige oplaadkabel

Iedereen herkent het probleem van een lege telefoon, tablet of ander mobiel apparaat. En waar zijn de oplaadkabels wanneer u ze nodig heeft? Met deze handige multilaadkabel heeft u altijd een oplader bij de hand! De oplader is voorzien van vier verschillende connectoren en heeft een bijzondere containervorm. De container is volledig naar uw wens aan te passen! 

 

Ontdek de mogelijkheden van BOVI salespromotion!

Is uw interesse gewekt en wilt u één van deze artikelen voor uw organisatie laten ontwikkelen? Dat kan! Neem contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion en zij vertellen u meer over de bedrukkingsmogelijkheden, de specificaties en de kosten. Indien gewenst kunnen zij u uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en inspiratieronde door onze showroom in Oudenbosch. Hier vindt u nog veel meer artikelen die interessant zijn voor de transportbranche en logistieke sector. Neem nu contact op en laat u verrassen!

Geschreven op