Bent u eigenaar van een installatietechniekbedrijf, hoveniersbedrijf, restaurant, hotel, winkel, autogarage of ander bedrijf en wilt u uw medewerkers professioneel en uniform kleden? Kies voor werkkleding! In het assortiment van BOVI salespromotion vindt u een zeer ruim aanbod met werkkleding met een fenomenale kwaliteit en een onovertroffen ontwerp. 

Bij veel bedrijven en organisaties is het verplicht om werkkleding te dragen. Alle medewerkers worden uniform aangekleed met een werktenue in de huisstijlkleuren van het bedrijf. Zo ziet u bedrijfskleding terug in tal van branches en sectoren: van de bouw, industrie en techniek tot de horeca, zorg en retail. De redenen dat werkgevers voor werkkleding kiezen, lopen uiteen. Bij het ene bedrijf is het belangrijk dat de medewerkers veilige en beschermende kleding dragen, zoals reflecterende jassen en broeken, kleding met stevige inzetstukken en veiligheidsschoenen. Het andere bedrijf wil met de werkkleding professionaliteit en gastvrijheid uitstralen, zoals een hotel, restaurant of winkel. Medewerkers in de zorg dragen werkkleding vanwege de herkenbaarheid en de hygiënevoorschriften. Zo ziet u: in iedere branche wordt er om heel verschillende redenen gekozen voor werkkleding.
 

Bestel uw werkkleding bij BOVI salespromotion

Wilt u uw teamleden uniform aankleden voor een beurs, zoekt u kleding voor uw logistieke personeel of wilt u uw winkelmedewerkers een professionele en hippe uitstraling geven? Kies in deze én andere gevallen voor BOVI salespromotion. Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in het leveren van de meest uiteenlopende kledingstukken met een moderne, classy, trendy, stoere of tijdloze look & feel. Van sportjassen en windjacks tot bodywarmers, polo’s en caps. Maar ook blouses, broeken, riemen, sokken en veiligheidskleding.
 

Select dealer van werkkleding van Tricorp

BOVI salespromotion is select dealer van de werkkleding van Tricorp. Dit Nederlandse merk is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige werkkleding met een representatief en functioneel karakter. Het bedrijf is in 1998 in de Noord-Brabantse plaats Rijen opgericht onder de naam Rom88. In de loop der jaren is het merk uitgegroeid tot één van de bekendste producenten van werkkleding voor iedere professional. Of u nu in de bouw, logistiek, industrie, op kantoor of in de horeca werkt: bij Tricorp vindt u altijd de juiste werkkleding. Tricorp werkkleding is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Bovendien voldoen alle kledingstukken aan de geldende voorschriften en normen. 
 

De labels van Tricorp

Tricorp ontwikkelt kleding voor heren en voor dames. De kledingstukken zijn beschikbaar in verschillende pasvormen, zoals regular fit en slim fit. Daarnaast zijn de kledingstukken te verkrijgen in zeer uiteenlopende confectiematen, zodat uw medewerkers altijd passende kledingstukken vinden. Tricorp beschikt over zes verschillende labels voor bedrijfskleding, namelijk Workwear, Casual, Safety, Premium, Corporate en Specials. De labels richten zich op verschillende vakgebieden, want de professionals in deze vakgebieden stellen allen andere eisen aan hun kleding. Lees hieronder waar de verschillende labels voor staan: 

  • Tricorp Workwear: betrouwbare, sterke en comfortabele werkkleding voor onder andere de bouw, industrie en logistiek. 
  • Tricorp Casual: werkkleding met een casual en basic look & feel. Tricorp Casual wordt vervaardigd van katoen en het duurzame bamboe.
  • Tricorp Safety: kledinglijn met high visibility-kleding (hoge zichtbaarheidskleding) en beschermende kleding die optimale bescherming bieden tegen kou, regen, explosiegevaar, brand en chemicaliën. Onze multinorm kleding voldoet aan de hoogste technische eisen.
  • Tricorp Premium: exclusieve collectie werkkleding met ruimte voor het individu. De kledinglijn bestaat uit nieuwe materialen en exclusieve designs. 
  • Tricorp Corporate: lijn met representatieve werkkleding, waarbij comfort, bewegingsvrijheid én professionaliteit hand in hand gaan. 
  • Tricorp Specials: hoge kwaliteit werkkleding met een eigen signatuur. Tricorp beschikt over een eigen designafdeling die uniek ogende en zeer stijlvolle producten kan maken. Custom made. 
     

Werkkleding bedrukken of borduren

De kledingstukken kunnen worden voorzien van uw huisstijlkleuren, bedrijfsnaam, logo of slogan. Zo is het mogelijk om uw kledingstukken te voorzien van bedrukking of borduring. De mogelijkheden in bedrukken en borduren zijn grandioos. U kunt de kleding volledig eigen maken door gebruik te maken van uw eigen huisstijlkeuren die terugkomen in de kledingstukken. Niet alleen wat betreft stofgebruik, maar ook wat betreft stiksels, knopen, ritsen, biesjes of kleurrijke accenten op de mouwen, kragen of zakken. Geef uw wensen aan ons door en wij creëren werkkleding op maat. 
 

Bestel uw werkkleding bij BOVI salespromotion

Bent u enthousiast geworden en wilt u professionele bedrijfskleding aanschaffen voor de medewerkers in uw organisatie? Aarzel niet en neem contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion! Zij luisteren naar uw wensen en nodigen u indien gewenst uit in de showroom in Oudenbosch. Hier vindt u een verscheidenheid aan werkkleding van Tricorp. De adviseurs laten u kennismaken met de kledingstukken en de maatwerkmogelijkheden. Zo komt u altijd tot werkkleding met een representatief en functioneel karakter, passend bij uw organisatie!
 

Neem alvast een kijkje

Wilt u alvast inspiratie opdoen van alle kleding, dan kunt u een kijkje nemen op de website van Tricorp en het speciale portal van BOVI salespromotion. Hier ontdekt u alle kledingstukken die BOVI salespromotion aan u kan leveren. 

BEKIJK PORTAL OP WEBSITE TRICORP!
 

 

 

Geschreven op