Mondkapjes zijn tegenwoordig in allerlei verschillende stoffen, kleuren, printjes en opdrukken te spotten. De leukste creaties komen voorbij en dat laat zien dat ze ondertussen een gewaardeerd mode item zijn. Bij BOVI salespromotion kunt u eigen mondkapjes laten ontwikkelen door uw bedrijfslogo en huisstijlkleuren te gebruiken. Lees meer in deze blogbericht. 

Het dragen van mondkapjes is het nieuwe normaal. In de supermarkt, in de bouwmarkt en in het openbaar vervoer: óveral worden mondkapjes gedragen en het is  de normaalste zaak van de wereld geworden. Een mondkapje is zelfs een gewaardeerd fashion item geworden. Nederland laat de wegwerpmondkapjes liggen en kiest massaal voor een mondkapje van textiel met de gekste opdruk of leukste print.
 

Mondkapjes als fashion item

Als u uw medewerkers of zakenrelaties een mondkapje wilt geven zodat ze veilig kunnen werken, heeft u verschillende mogelijkheden. U kan natuurlijk kiezen voor de wegwerpmondkapjes (blauw of wit), maar u kunt ook gaan voor een herbruikbaar mondkapje van textiel. Deze hebben oneindig veel mogelijkheden qua kleuren, prints en opdrukken en worden daarom – naast veiligheidsoverwegingen – ook vaak gebruikt als fashion item. Gaat u uw medewerkers of zakelijke relaties verrassen met een mondkapje met grappige opdruk of kiest u liever voor een mondkapje die qua kleur eruit springt? Wat u ook kiest: de ontvangers zullen deze veilige fashion items zeker waarderen. 
 

Het draaggemak van mondkapjes

Wilt u graag meedoen aan deze nieuwe trend, maar vindt u het draaggemak ook belangrijk? Kies dan voor een gezichtsbedekkende transparante masker. Het gezichtsbedekkende transparant masker biedt optimale bescherming en heeft bovendien een zeer prettig draagcomfort. Zo zit het gezichtsmasker niet vast achter uw oren, maar zit deze rondom uw hoofd. Het masker is eenvoudig naar wens te verstellen. 
 

Het ontwikkelen van mondkapjes

Vindt u de mondkapjes die al op de markt zijn leuk, maar wilt u ze liever zelf ontwikkelen? Dat is mogelijk! U kunt mondkapjes ontwikkelen met uw bedrijfslogo of huisstijlkleuren. Zo kunt u uw medewerkers en klanten voorzien van een uniek mondkapje dat ze niet alleen op het werk zullen dragen, maar ook naar de supermarkt, bouwmarkt en in het openbaar vervoer. Het is een leuke en passende attentie. En door de mondkapjes in de stijl van uw bedrijf te ontwikkelen, zullen de dragers zich nóg meer verbonden voelen met uw organisatie. 
 

Bestel uw mondkapjes BOVI salespromotion

Wilt u meer informatie over één van onze mondkapjes, gezichtsmaskers en accessoires? Neem dan direct contact op met BOVI salespromotion. Wij helpen u graag bij het uitkiezen en ontwikkelen van uw fashionable mondkapjes!

Geschreven op