Het coronavirus houdt ons in z’n greep. Om het aantal besmettingen te beperken, geldt er een dringend advies om vaker een mondkapje of mondmasker te dragen. Bij BOVI salespromotion vindt u een ruim assortiment met mondkapjes, gezichtsmaskers en accessoires Deze zijn te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of afbeelding. 

Het coronavirus tiert welig rond. Afgelopen zomer leken we het virus nog onder controle te hebben, maar al die tijd werd er al gewaarschuwd voor een tweede coronagolf. Deze zou in de herfst de kop opsteken. Inmiddels zijn we in de tweede golf aanbeland en groeit het aantal besmettingen in recordtempo. Eind september werden er door premier Rutte en minister De Jonge extra strenge maatregelingen aangekondigd. Deze maatregelen moeten het tij keren. Zo moeten we zoveel mogelijk thuiswerken, mogen we thuis minder bezoek ontvangen en moeten restaurants en cafés om 22.00 uur sluiten. Ook wordt er opgeroepen om vaker een mondkapje of mondmasker te dragen.
 

Dringend advies: draag een mondkapje

In Nederland geldt (nog) geen algehele mondkapjesplicht: enkel in het openbaar vervoer is het verplicht een mondkapje te dragen. Op veel andere plekken wordt het dragen van een mondkapje dringend geadviseerd. Dit dringende advies geldt voor mensen vanaf 13 jaar die zich begeven in publiek toegankelijke binnenruimtes. Denk bijvoorbeeld aan winkels, winkelcentra, benzinestations, gemeentehuizen, musea, dierentuinen, attractieparken, theaters, bioscopen, concertzalen, restaurants en parkeergarages. Ook is het advies van toepassing op mensen in contactberoepen, zoals zorgmedewerkers, leerkrachten en winkelmedewerkers. 
 

Mondkapjes geven aan personeel en zakelijke relaties

Bent u een ondernemer en wilt u uw personeelsleden of zakelijke relaties een mondkapje geven, zodat zij veilig kunnen werken? Heeft u bijvoorbeeld een hoveniersbedrijf, kledingwinkel, bakkerij, kinderdagverblijf, sportschool of restaurant en wilt u uw personeel, klanten of zakelijke relaties uitrusten met een mondkapje? Maak uw keuze voor BOVI salespromotion! Wij hebben een ruim assortiment met mondkapjes en mondmaskers, zoals mondkapjes van textiel (katoenen mondkapjes), papieren wegwerpmondkapjes en gezichtsbedekkende transparante maskers. De mondkapjes van textiel zijn een duurzaam alternatief, want ze zijn wasbaar én herbruikbaar. Deze mondkapjes kunnen ook worden voorzien van een bedrukking met uw logo, uw bedrijfsnaam of passende afbeelding. Hieronder lichten wij enkele mondkapjes uit. 

 • Herbruikbare katoenen mondkapjes bedrukt
  Maak uw keuze voor deze wasbare en herbruikbare mondkapjes met elastische band. Een duurzame keuze! De kapjes hebben een modieuze look en kunnen worden voorzien van een fullcolor bedrukking met uw logo, uw bedrijfsnaam, uw huisstijlkleuren of een andere passende afbeelding. 

   

 • Herbruikbare katoenen mondkapjes (dubbel)
  Dubbellaags herbruikbaar mondkapje met vakje voor een filter. Het masker is gemaakt van OEKO-TEX® gecertificeerd katoen. Het kapje heeft geen naad aan de voorzijde, dus is goed te bedrukken met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. U kunt het kapje in de machine wassen op 60 graden Celsius.  


   
 • Herbruikbare katoenen mondkapjes (3-laags)
  Drielaags herbruikbaar mondkapje van OEKO-TEX®-katoen met inzetstuk voor een filter voor nog meer bescherming. Het kapje heeft een neusbeugeltje en in lengte verstelbare lussen. Bovendien kunt u het kapje bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Het mondkapje is wasbaar op 60 graden Celsius. 


   
 • Gezichtsbedekkende transparante maskers
  Deze gezichtsbedekkende maskers zijn voorzien van een hoofdband met transparante klep die het gehele gezicht bedekt. De hoofdband is eenvoudig in grootte te verstellen en de klep kan gemakkelijk omhoog en omlaag gezet worden. Het gezichtsbedekkende transparante masker zorgt voor extra bescherming. 


   
 • Bedrukte dozen met mondkapjes
  Wilt u op uw balie of toonbank een box met chirurgische mondkapjes wegzetten, zodat medewerkers of klanten gemakkelijk een kapje kunnen pakken? Kies voor deze box! De box kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. De chirurgische mondkapjes kunnen niet voor medische doeleinden gebruikt worden. 

   
 • Bevestigingsbanden voor mondkapjes
  BOVI salespromotion beschikt over accessoires voor mondkapje, zoals opbergdoosjes en bevestigingsbanden voor mondkapjes. De meeste mondkapjes worden achter de oren bevestigd. Dit kan na verloop van tijd irriteren. Met deze in lengte verstelbare bevestigingsband is ongemak en pijn verleden tijd. De siliconen band heeft kleine haakjes waar het masker aan vastgemaakt kan worden. Zo is er geen direct contact met de oren.

   

Bestel uw mondkapjes, gezichtsmaskers en accessoires

Wilt u meer informatie over één van deze mondkapjes, gezichtsmaskers en accessoires? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met BOVI salespromotion. Onze adviseurs helpen u graag en adviseren u over de verschillende mogelijkheden. Ook kunnen wij de bedrukkingsmogelijkheden aan u toelichten. We hanteren korte levertijden, zodat u uw mondkapjes snel in gebruik kunt nemen. 

Geschreven op