Het is zomer! Wilt u uw zakelijke relaties, klanten of medewerkers een bijzonder zomercadeau geven? Kies voor de badlakens van SeaTowel. Deze lakens zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Een duurzame keuze, dus! Lees er hier meer informatie over. 

Op 20 juni is de zomer officieel van start gegaan! En hoewel we de afgelopen maanden al behoorlijk warme dagen hebben gehad, worden we de komende periode nog veel vaker getrakteerd op zomerse temperaturen. De temperaturen kunnen echter zo hoog uitvallen, dat we net als vorig jaar te maken hebben met tropische temperaturen en extreme hitte. Althans, dat is wat verschillende weerdiensten en meteorologen voorspellen. Zij zeggen dat de zomer van 2020 wederom een droge en warme zomer wordt. Een zomer met hittegolven en extreme temperaturen van 35 tot 40 graden Celsius.
 

Neem een duik in het water

Tijdens deze extreem hoge temperaturen is er niets fijner dan een verfrissende duik te nemen in het water. Neem een duik in de Noordzee of de Waddenzee, in het Veluwemeer, in de lokale zwemplas, in het openluchtbad óf in uw privézwembad(je)! Welk water u ook kiest … hier vindt u de nodige verkoeling, zodat u de warme dagen goed door komt. Bent u aan het badderen, dan heeft u naast zwemkleding ook een badlaken of handdoek nodig. Deze gebruikt u om u af te drogen of om op te liggen tijdens een stranddag of dag aan het zwembad. Maak kennis met de prachtige én duurzame badlakens van SeaTowel. 
 

100% Gerecyclede handdoeken en badlakens

SeaTowel is producent van 100% gerecyclede handdoeken en badlakens. Deze lakens zijn gemaakt van 60% gerecycled katoen en 40% gerecycled PET-draad, ook wel SEAQUEL genoemd. Dit PET-draad is gemaakt van PET-drinkflessen en ander plastic afval dat door vissers uit de oceaan wordt gevist. Anders dan bij de productie van regulier textiel, wordt er bij de badlakens van SeaTowel niet gebruikgemaakt van kleurstoffen, water en bleek. De kleur van de handdoeken wordt bepaald door het beschikbare gerecycled katoen. Elke handdoek bevat een hangtag van ecokarton. Op de tag wordt het productieproces uitgelegd. Het is mogelijk om een logo op de tag te plaatsen of de tekst aan te passen. Ook is het mogelijk om uw logo of afbeelding in de handdoek te laten weven. 
 

Geef de badlakens van SeaTowel cadeau

BOVI salespromotion levert de badlakens van SeaTowel. Geef uw zakelijke relaties, klanten of medewerkers een badlaken van SeaTowel cadeau. Hier zullen zij deze tropische zomer veel plezier aan beleven! De handdoeken zijn verkrijgbaar in drie formaten, namelijk medium (70 x 140 cm), large (100 x 170 cm) en extra large (100 x 200 cm). Wilt u meer informatie over de SeaTowel, bijvoorbeeld over de kosten of de mogelijkheid om uw logo in de handdoeken te laten weven? Neem contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion. In een persoonlijk adviesgesprek vertellen zij u er meer over. Ook kunt u op afspraak onze showroom in Oudenbosch bezoeken, zodat u de badlakens van dichtbij kunt bewonderen. 

Geschreven op