Van alle twaalfhonderd genomineerde bedrijven, is BOVI salespromotion één van de beste Full Service Leveranciers van het Jaar 2019. Helaas moesten er drie andere distributeurs voorgelaten worden tijdens de Night of the PromZ, waardoor er net naast de prijzen is gegrepen. Wel kan er met opgeheven hoofd naar komend jaar worden gekeken met een vat vol nieuwe ideeën!

De award voor Leverancier van het Jaar wordt ieder jaar op initiatief van PromZ en branchevereniging PPP uitgereikt tijdens de Night of the PromZ. Deze prestigeprijs voor de promotionele productenbranche wordt elk jaar tijdens De Leveranciersdagen uitgereikt aan de partij die vernieuwend en creatief is, kennis van het vak en een adviserende rol heeft, zichtbaar is in de markt, financieel stabiel is en een voorbeeldfunctie voor het vak en de klant heeft.

Trots

“Dat wij al genomineerd waren, was al een enorme eer”, vertelt Frank Visser van BOVI salespromotion. “Dat we dan ook nog in de top vijf van Nederland belanden, is helemaal fantastisch!” Eerder dit jaar werden Frank en zijn team al onderscheiden met de publieksprijs voor de BE O Bottle en nu dus met een vierde plek als Full Service Leverancier van het Jaar 2019. Maar dat is niet alles. “We hebben weer een hoop nieuwe ideeën opgedaan op de beurs en we zijn weer opgeladen om de komende tijd wederom met mooie producten op de proppen te komen!” Bent u benieuwd wat BOVI salespromotion voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Geschreven op