Momenteel geldt het advies om enkel nog mondkapjes van het type FFP2 te dragen. Bent u op zoek naar FFP2 mondkapjes voor uw bedrijf? Dan bent u bij BOVI salespromotion aan het juiste adres! Wij hebben een ruime voorraad FFP2 mondkapjes en hanteren aantrekkelijke prijzen. Lees meer.

Nog altijd geldt er vanuit de overheid een mondkapjesplicht op verschillende openbare plaatsen, zoals in winkels, in het openbaar vervoer en bij de kapper. U ziet de mondkapjes in alle kleuren, stoffen, vormen en maten, zoals zelfgemaakte stoffen mondkapjes in de meest exotische prints en de blauwe wegwerpmondkapjes Op 14 januari 2022 zijn de coronamaatregelen weer bijgesteld. Sindsdien geldt er een dringend advies tot het dragen van een FFP2 masker in plaats van het stoffen mondkapje. 
 

Dringend advies: draag een FFP2 mondkapje 

De overheid adviseert ons een FFP2 mondkapje te dragen op de plaatsen waar een mondkapje verplicht is. Nu vraagt u zich misschien af: wat is een FFP2 mondmasker nu precies? Een FFP2 mondkapje is een mondkapje dat beschermt tegen schadelijke stoffen en besmettelijke ziektes. Deze maskers worden dan ook voornamelijk gebruikt door medisch en industrieel personeel. De beschermingsgraad van een FFP2 masker ligt hoger dan een FFP1 masker, waardoor de kans op overdracht van het coronavirus kleiner is wanneer u een FFP2 mondkapje draagt. 
 

Mondkapjes bestellen 

Wij kunnen ons voorstellen dat u de FFP2 mondmakers niet standaard in huis heeft. Wij hebben er daarom voor gekozen om de FFP2 mondkapjes voor u in te kopen! Deze kapjes zijn voorzien van een zeer goede kwaliteit en ze zijn in Duitsland onder de strengste beperkingen geproduceerd. Ze beschikken over de benodigde certificaten. Al lange tijd kunt u bij BOVI salespromotion terecht voor het bestellen van mondkapjes voor uw personeel of klanten, bedrukt met uw logo's en bedrijfsnamen. Voor de FFP2 mondkapjes hebben we een mooie aanbieding met staffelkorting: 
 

  • 500 stuks – € 1,25 per stuk 
  • 1.000 stuks – € 1,10 per stuk 
  • 2.500 stuks – € 0,98 per stuk 


Voor de levertijd van de mondkapjes kunt u rekening houden met 1 á 2 weken. Let op: dit is altijd onder voorbehoud dat er geen bijzondere omstandigheden zijn. 
 

Bestel uw FFP2 mondkapjes bij BOVI salespromotion

Wilt u de FFP2 mondkapjes bestellen? Aarzel niet en neem direct contact met ons op! Wij vertellen u er graag meer over en kijken samen met u naar de mogelijkheden. Wilt u andere mondkapjes of andere coronabeschermingsmiddelen bestellen? Uiteraard kunt u ook nog altijd bij ons terecht voor alle andere soorten mondkapjes die wij in ons assortiment hebben.

Geschreven op