De afgelopen periode is de showroom van BOVI salespromotion onder handen genomen. De aankleding van de showroom is veranderd en oude artikelen hebben plaatsgemaakt voor het aller-aller-allernieuwste assortiment. Plan uw afspraak en neem een kijkje in onze up-to-date showroom! 

Het is volop lente bij BOVI salespromotion. Ons assortiment bestaat uit tal van voorjaarsartikelen en wij beschikken zelfs al over de meest zonnige artikelen voor de zomer. Kortom: wij hebben de lente in onze bol. Niet voor niets hebben wij daarom een bijbehorende voorjaarsschoonmaak gehouden. Het resultaat? De showroom van BOVI salespromotion is volledig vernieuwd en ingericht met de allernieuwste promotieartikelen.

Sfeervolle presentatiehoeken

Kijk uw ogen uit in onze showroom in Oudenbosch. In de toonzaal hebben wij met steigerhout diverse sfeervolle presentatiehoeken gecreëerd waar onze voltallige collectie wordt gepresenteerd. Zo vindt u presentatiezuilen met al onze veiligheidsartikelen en (hand)gereedschappen. Doe inspiratie op voor uw promotieproduct! Even uitrusten? Neem plaats aan onze gedekte eettafel waar u onze nieuwe keukenartikelen ziet. 

Maak een afspraak

Iedereen is welkom om onze up-to-date showroom te bezoeken. Maak vooraf een afspraak, zodat wij u rond kunnen leiden en u in alle rust de mogelijkheden van onze promotieartikelen kunnen uitleggen. Graag tot ziens!

Geschreven op