Niets zo vervelend als onderweg zijn zonder oplader voor uw telefoon. Met een draagbare oplader is dit gemakkelijk te voorkomen. Met de unieke en stijlvolle powerbanks van SCX.DESIGN zit u nooit zonder stroom én laat u op zeer exclusieve wijze een blijvende indruk achter.

Tegenwoordig vertrouwen we veel op onze mobiele devices, zoals onze smartphone, tablet of smartwatch. Maar wat als de batterij leeg is, hoe kunt u dan nog vertrouwen op uw smartphone of tablet? U bent in één klap niet meer bereikbaar en u kunt niet meer op internet. Vervelend, vooral wanneer u niet bij een oplaadpunt bent waar u uw device kunt opladen. Maak in deze gevallen kennis met de powerbanks van SCX.DESIGN. Zo zit u nooit meer zonder stroom en bent u altijd en overal online! 
 

Powerbank met oplichtend logo

BOVI salespromotion is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het ontwikkelen van relatiegeschenken. Wij proberen u altijd te verrassen met bijzondere, innovatieve, opvallende en praktische geschenken die indruk maken. Eén van de nieuwste producten in ons assortiment, zijn de powerbanks van SCX.DESIGN. Deze powerbanks zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en zijn te bedrukken in fullcolor. Een echte eyecatcher is de powerbank met oplichtend logo. Wanneer u de powerbank schudt of u sluit uw mobiele devices erop aan, dan zal uw logo oplichten. Deze techniek is op unieke manier in de powerbank verwerkt. Zie hieronder een heel gaaf voorbeeld, waarbij de koplampen van de auto oplichten wanneer de powerbank ingeschakeld wordt. 

 

Uitlichten van specifieke powerbanks

Van klein en handzaam tot groot en krachtig, SCX.DESIGN heeft een powerbank voor elke behoefte en budget. De P05 is vooral bij hoge nood erg handig. Met 1.000 mAh heeft het een zeer hoog vermogen. Daarbij laadt u de powerbank snel weer op met de meegeleverde kabel. Zo bent u niet afhankelijk van stopcontacten of andere apparaten. De iets grotere P06 werkt eigenlijk hetzelfde, maar heeft de beschikking over 3.000 mAh. Beide powerbanks hebben een kabel in de powerbank geïntegreerd met drie verschillende connectoren, zodat elk device te allen tijde kan worden opgeladen. En mocht u graag twee apparaten tegelijk willen laden, heeft u met de P15 een powerbank met dubbele uitgang en 5.000 mAh aan energie beschikbaar. De producten beschikken over een behuizing met rubberen coating. Zo heeft u extra grip wanneer u de producten vastpakt. De powerbanks worden geleverd in een exclusieve geschenkverpakking met venster, waarbij het logo meteen zichtbaar is als deze wordt overhandigd. Dit zorgt ervoor dat u de powerbank gemakkelijk cadeau kunt geven aan uw klanten, relaties of personeel.
 

Ontdek de producten van SCX.DESIGN

Als u op een chique manier herinnerd wilt worden bij klanten, relaties en medewerkers, denk dan aan de opvallende powerbanks van SCX.DESIGN, verkrijgbaar via BOVI salespromotion. Wij leveren daarnaast ook tal van andere producten van SCX.DESIGN, zoals hoogwaardige speakers. Alle producten kunt u personaliseren met bijvoorbeeld uw (bedrijfs)naam, logo of een afbeelding naar keuze. Neem nu contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion en zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Indien gewenst nodigen zij u uit voor een kennismakingsgesprek in onze showroom in Oudenbosch

Geschreven op