Beschermingsmiddelen corona

Wilt u zich wapenen tegen besmetting met het coronavirus? Maak kennis met de beschermingsmiddelen van BOVI salespromotion, zoals gecertificeerde chirurgische mondkapjes, transparante gezichtsmaskers en desinfecterende handgels. Bekijk hier een overzicht met onze beschermingsmiddelen! 

Wilt u een afspraak maken? Of meer weten over de mogelijkheden? Bel +31(0)165 - 33 25 25

We moeten ons met z’n allen inzetten om het coronavirus de baas te worden. Naast het in acht nemen van anderhalf meter afstand, kunt u ook andere voorzorgsmaatregelen treffen om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Zo kunt u gebruikmaken van persoonlijke beschermingsmiddelen waarmee u uzelf én anderen kunt wapenen tegen coronabesmetting!  BOVI salespromotion heeft een groot aantal beschermingsproducten in het assortiment, beschikbaar voor zakelijke afnemers. Denk bijvoorbeeld aan multifunctionele tools voor extra hygiëne, gezichtsbedekkende transparante maskers, desinfecterende en antibacteriële handgels, handzeepdispensers, gecertificeerde chirurgische mondkapjes en handcrèmes tegen droge handen.
 

Neem contact op met BOVI salespromotion

Wilt u één van deze beschermingsmiddelen aanschaffen, zodat u zich kunt wapenen tegen besmetting met het coronavirus? Aarzel niet en neem contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion! Wij helpen u graag verder en geven u meer informatie over de prijzen en de levertijden van de artikelen van uw keuze.

Uitgelichte producten

  • Gezichtsmasker

    Gezichtsmasker

  • Mondkapje

    Mondkapje

  • Tool kunststof

    Tool kunststof