Relatiegeschenken

Zonnebrillen

Wilt u uw bedrijf promoten, bijvoorbeeld op een beurs, evenement, open dag of andere gelegenheid? Of bent u op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk dat u kunt weggeven aan zakelijke relaties, klanten of collega’s? Maak uw keuze voor een zonnebril! Een zonnebril komt altijd van pas, het is goedkoop te produceren en het biedt u volop mogelijkheden voor promotie en bedrukking. BOVI salespromotion is gespecialiseerd in het ontwikkelen van promotionele zonnebrillen. Eenvoudig, snel en tegen een zeer concurrerende prijs! Lees gauw verder.

Wilt u een afspraak maken? Of meer weten over de mogelijkheden? Bel +31(0)165 - 33 25 25

Ruim assortiment zonnebrillen

BOVI salespromotion is specialist in promotionele zonnebrillen. Wij hebben onder andere kunststof brillen van polycarbonaat, brillen van hoogwaardig metaal en kinderbrillen: deze zijn beschikbaar in maar liefst 32 modellen en voorzien van UV400-bescherming. Alle kunststof modellen kunnen in één tot vier kleuren gemaakt worden en de metalen brillen in één kleur. Wij beschikken over bijna alle PMS-kleuren en standaardkleuren. Vervolgens kiest u de afwerking van de pootjes, het montuur én de lenzen.

Zonnebrillen laten bedrukken

Wilt u ervoor zorgen dat uw zonnebrillen nog meer opvallen? Kom in beeld met uw bedrijf met de bedrukte zonnebrillen van BOVI salespromotion! Bij ons kunt u zonnebrillen op álle denkbare manieren laten bedrukken/bewerken. Laat de bril bedrukken met uw logo, huisstijlkleuren of met een zelf gekozen tekst. Kies bijvoorbeeld voor een transfer bedrukking, lasergravering of Pinhole-film. Bij Pinhole worden de lenzen van de bril voorzien van een filter met kleine kijkgaatjes. Wij kunnen de brillen al leveren vanaf € 0,65 per zonnebril. De levertijd bedraagt circa drie weken, afhankelijk van de extra opties of het aantal bestelde brillen.

Bedrukken brillenhoesjes en schoonmaakdoekjes

U kunt de brillen weggeven op een beurs, evenement of open dag óf u geeft de zonnebril weg aan zakelijke relaties, klanten of collega’s. Om het weggeefmoment nóg leuker te maken, kunt u de bril voorzien van toebehoren, zoals een brillenhoesje en schoonmaakdoekjes. Dit is niet alleen praktisch, maar het biedt u ook extra promotiemogelijkheden. Zo kunt u brillenhoesjes en schoonmaakdoekjes ook bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of persoonlijke boodschap. 

Zonnebrillen van BOVI salespromotion

Onze brillen zijn ideaal als promotieartikel voor events en festivals. Met een bedrukte zonnebril als giveaway komt uw organisatie op een opvallende manier in beeld!
Wilt u zonnebrillen door BOVI salespromotion laten ontwikkelen? Met een zonnebril laat u een positieve indruk achter bij de ontvangers. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden van bedrukte.

 

Zonnebrillen van BOVI

Uitgelichte producten

 • Wood zonnebrillen

  Wood zonnebrillen

 • Koloro zonnebrillen

  Koloro zonnebrillen

 • Aviator zonnebrillen

  Aviator zonnebrillen

 • Kolibri zonnebrillen

  Kolibri zonnebrillen