Relatiegeschenken

Zonnebrillen

Kom in beeld met uw bedrijf met de bedrukte zonnebrillen van BOVI salespromotion! Bij ons kunt u zonnebrillen op álle denkbare manieren laten bedrukken. Eenvoudig, snel en tegen een zeer concurrerende prijs!

Wilt u een afspraak maken? Of meer weten over de mogelijkheden? Bel +31(0)165 - 33 25 25

BOVI salespromotion is specialist in promotionele zonnebrillen – wij kunnen deze brillen al personaliseren vanaf € 0,65 per zonnebril. De levertijd bedraagt zo’n drie weken, afhankelijk van de extra opties of het aantal bestelde brillen.

Tal van zonnebrillen met UV400-bescherming

Wij hebben onder andere kunststof brillen van polycarbonaat, brillen van hoogwaardig metaal en kinderbrillen: deze zijn beschikbaar in maar liefst 32 modellen en voorzien van UV400-bescherming. Alle kunststof modellen kunnen in één tot vier kleuren gemaakt worden en de metalen brillen in één kleur. Wij beschikken over bijna alle PMS-kleuren en standaardkleuren. Vervolgens kiest u de afwerking van de pootjes, het montuur én de lenzen.

Bedrukkingsmogelijkheden van zonnebrillen

Wilt u ervoor zorgen dat uw zonnebrillen nog meer opvallen? Laat de brillen bedrukken met uw logo, huisstijlkleuren of met een zelf gekozen tekst. Kies bijvoorbeeld voor een transfer bedrukking, lasergravering of Pinhole film. Bij Pinhole worden de lenzen van de bril voorzien van een filter met kleine kijkgaatjes.

Bedrukken van brillenhoesje en schoonmaakdoekjes

Naast het bedrukken van zonnebrillen kunnen wij ook diverse toebehoren bedrukken, zoals brillenhoesje en schoonmaakdoekjes. Onze brillen zijn ideaal als promotieartikel voor events en festivals. Met een bedrukte zonnebril als give-away komt uw organisatie op een opvallende maar ongedwongen manier in beeld!

Bekijk snel de online brochure!

 

Zonnebrillen van BOVI

Uitgelichte producten

 • Wood zonnebrillen

  Wood zonnebrillen

 • Koloro zonnebrillen

  Koloro zonnebrillen

 • Aviator zonnebrillen

  Aviator zonnebrillen

 • Kolibri zonnebrillen

  Kolibri zonnebrillen