De herfst heeft zijn intrede gedaan en de dagen worden korter, kouder én donkerder. In deze donkere maanden is het belangrijk dat u zichtbaar bent in het verkeer. Bij BOVI salespromotion ziet u een ruim assortiment met artikelen waarmee u uw zichtbaarheid vergroot! 

’s Ochtends vroeg de hond uitlaten, ’s avonds na het werk een ronde hardlopen en voor dag en dauw op de fiets stappen … wij leven in Nederland veel buiten en laten ons hierbij niet tegenhouden door harde regen, gure kou of duisternis. Wanneer u in het donker op pad gaat, dan is het belangrijk dat u goed zichtbaar bent, bijvoorbeeld voor andere weggebruikers. Met goede verlichting of reflecterende kleding zorgt u dat anderen u zien en u veilig aan het verkeer deelneemt. Of u nu hardloopt, paardrijdt, wandelt, skeelert of fietst! 
 

Verlichting als relatiegeschenk of give away

BOVI salespromotion heeft een ruim assortiment met artikelen waarmee u uw zichtbaarheid vergroot. Hieronder lichten wij enkele artikelen uit. Deze artikelen kunt u in grote aantallen inslaan en weggeven aan bijvoorbeeld uw medewerkers, klanten, zakelijke relaties of samenwerkingspartners. De artikelen zijn te personaliseren met onder andere een persoonlijke boodschap of slogan, maar u kunt het artikel ook uitvoeren in uw huisstijlkleuren of u laat uw logo op het product plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wat kan BOVI salespromotion onder andere leveren?

 • Muts met ledverlichting
  De meeste kou verliest u via uw hoofd. Wilt u uw lijf en leden warm houden, dan is het belangrijk een muts te dragen. Hiermee blijft u warm en kunt u met een gerust hart naar buiten. Bij BOVI salespromotion vindt u een bijzondere muts met ledverlichting op de voorzijde. De ledverlichting is uitneembaar en is eenvoudig op te laden aan de computer of via het lichtnet. En natuurlijk kunt u de muts voorzien van uw promotionele uiting.

   
 • Koordrugzak met ledverlichting
  Koordrugzakken zijn razend populair. De rugtassen zijn licht van gewicht en nemen – wanneer de tassen leeg zijn – weinig ruimte in. De koordrugzakken kunnen worden gedragen door kinderen én volwassenen en zijn perfect als schoolgymtas, sporttas of festivaltas. Bij BOVI salespromotion ziet u koordrugzakken die zijn voorzien van ledverlichting. Deze verlichting kunt u eenvoudig van de tas halen, zodat u deze kunt opladen via de computer of via het lichtnet. Bovendien kunt u de muts voorzien van uw promotionele uiting.

   
 • Rugtas met ledverlichting
  Een goede rugtas is onmisbaar. Zo kunt u een rugtas meenemen wanneer u een stedentrip maakt, wanneer u een dagje naar een pretpark gaat of wanneer u een outdooractiviteit onderneemt. Maak kennis met de rugtassen van BOVI salespromotion. Deze kunnen worden voorzien van uw promotionele uiting. En helemaal prettig: de tas heeft aan de voorzijde ledverlichting. Deze verlichting kunt u eenvoudig uitnemen en opladen via de computer of het lichtnet. 

   
 • Sportriem met ledverlichting
  Rent of loopt u graag, en laat u zich hierbij niet weerhouden door duisternis of winters weer? Zorg dat u tijdens uw sportieve activiteit goed zichtbaar bent! Ontdek de verstelbare sportriem van BOVI salespromotion. De sportriem is voorzien van een ledlamp met drie lichtfuncties. In de riem kunt u kleine attributen opbergen, zoals uw telefoon en sleutels. De riem is af te sluiten met een waterdichte rits. Functioneel én veilig, dus!

 
Ontdek het assortiment van BOVI salespromotion

Bovenstaande producten zijn perfect als relatiegeschenk of give away. Bijvoorbeeld wanneer u nog een bijzonder Kerstgeschenk zoekt óf u deelneemt aan een beurs of evenement en de bezoekers op een praktische en mooie give away wilt trakteren. Wilt u meer informatie over één van deze producten of wilt u informatie over andere reflecterende veiligheidsproducten? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer! 

Geschreven op