Wilt u in het donker goed kunnen zien? Maak gebruik van een led-zaklamp van het Amerikaanse merk CREE. Deze hoogwaardige led-zaklampen geven helder licht en hebben een lichtstraal die vele malen sterker en feller is dan andere zaklampen. Frank van BOVI salespromotion vertelt u er meer over! 
 

Het is winter. Dat betekent dat de zon zich niet zo veel laat zien en de schemer vroeg intreedt. En ook al is de kortste dag van het jaar al geweest, het is de komende maanden rond 18.00 - 19.00 uur al aardedonker. Vervelend, vooral wanneer u ’s avonds nog allerlei klusjes wilt doen of een ronde wilt wandelen. Een goede zaklamp is dan onontbeerlijk. 
 

CREE, grootste led-producent ter wereld

Maar waar vindt u een goede zaklamp? De meeste zaklampen hebben niet zo’n sterke lichtstraal. En na verloop van tijd neemt de sterkte ook nog verder af. Wat er overblijft? Een zaklamp met een zwak lichtstraaltje waarmee u amper een hand voor ogen ziet. Maak daarom kennis met de zaklampen van CREE. CREE is een Amerikaanse producent die zich vanaf 1987 heeft toegelegd op de ontwikkeling van ledverlichting. In de loop der jaren is CREE uitgegroeid tot de grootste led-producent ter wereld. 
 

Zaklampen CREE LED

In het assortiment van BOVI salespromotion vindt u diverse verlichtingsproducten van CREE. Zo beschikken wij over hoogwaardige zaklampen met ledverlichting. De zaklampen CREE LED hebben een natuurlijke lichtkleur en de lichtstraal is vele malen sterker en feller dan andere (led-)zaklampen. En helemaal prettig: de zaklamp levert een hogere efficiëntie van lumen per watt. De lampen zijn beschikbaar in diverse lumen, zoals 10 lumen, 130 lumen, 400 lumen en 900 lumen. 
 

Perfecte belichting

De zaklampen die u bij BOVI salespromotion kunt aanschaffen, zijn de 3W CREE zaklamp, 3W CREE zaklamp medium, 3W CREE zaklamp groot en de 10W CREE zaklamp. Deze zwarte aluminium zaklampen zijn water- én schokbestendig. De zaklampen hebben speciale CREE-led's die veel helderder oplichten dan regulier led-verlichting. Dit zorgt voor een perfecte belichting. De lichtbundel van de zaklamp kan worden aangepast om te focussen of om een groter gebied te verlichten.
 

CREE LED bij BOVI salespromotion

Wilt u meer informatie over deze prachtige producten? Aarzel niet en neem contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion. De zaklampen zijn het ideale relatiegeschenk, bijvoorbeeld om cadeau te geven aan uw medewerkers en collega’s, uw klanten of uw samenwerkingspartners. De zaklampen worden verpakt in een geschenkverpakking én ze worden geleverd met batterijen. Is uw interesse gewekt? Geef uw wensen aan ons door en wij denken graag met u mee over uw order! 

Geschreven op