Wilt u zich wapenen tegen besmetting met het coronavirus? Maak kennis met de beschermingsmiddelen van BOVI salespromotion, zoals gecertificeerde chirurgische mondkapjes, transparante maskers en desinfecterende handgels. Wij geven u enkele tips voor beschermende en praktische artikelen.

Het lijkt alsof we in Nederland de ergste coronapiek hebben gehad. Het gaat de goede kant op, maar we zijn er nog niet. De bestrijding van het coronavirus vraagt om een lange adem. Toch wordt heel langzaam het gewone leven weer wat hervat. Zo openen steeds meer winkels hun deuren, sportclubs ontvangen weer jeugdleden en mensen vertonen zich wat vaker in het openbaar. Het kabinet heeft bovendien besloten dat de kinderopvangcentra én de basisscholen weer open mogen. Aan de versoepeling van de maatregelen is een strikte voorwaarde verbonden: mensen moeten anderhalf meter afstand van elkaar houden. Door voldoende afstand te bewaren, kunnen we het gewone leven beetje bij beetje hervatten.
 

Beschermende en praktische artikelen

We moeten ons met z’n allen inzetten om het virus de baas te worden. Naast het in acht nemen van de anderhalf meter afstand, kunt u ook andere voorzorgsmaatregelen treffen om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Zo kunt u gebruikmaken van persoonlijke beschermingsmiddelen waarmee u uzelf én anderen kunt wapenen tegen coronabesmetting! BOVI salespromotion heeft een groot aantal beschermingsproducten in het assortiment, beschikbaar voor zakelijke afnemers. Bekijk hieronder enkele tips voor beschermende en praktische artikelen.
 

Producttip 1: Multifunctionele tools voor extra hygiëne

In deze tijd zijn er tal van technici en ontwerpers die tools bedenken die het leven veiliger en hygiënischer maken. Eén van die tools is dit multifunctionele haakje. U klemt het haakje om uw wijsvinger en vervolgens kunt u er allerlei handelingen mee uitvoeren. Zo kunt u de haak gebruiken om te pinnen, uw tas vast te houden, de deurklink te openen of de knoppen in de lift in te drukken. De tool is verkrijgbaar in het RVS en in kunststof (transparant). Het haakje heeft een handzaam formaat en u kunt het voorzien van uw bedrijfslogo. Bestel het haakje in RVS of kunststof bij BOVI salespromotion!


Producttip 2: Gezichtsbedekkende transparante maskers

Naast chirurgische mondkapjes vindt u bij BOVI salespromotion deze gezichtsbedekkende maskers. Het masker is voorzien van een hoofdband met transparante klep die het gehele gezicht bedekt. De hoofdband is eenvoudig in grootte te verstellen en de klep kan gemakkelijk omhoog en omlaag gezet worden. Het gezichtsbedekkende transparante masker zorgt voor extra bescherming. U schaft de gezichtsbedekkende maskers aan bij BOVI salespromotion!


Producttip 3: Desinfecterende en antibacteriële handgels

Volgens het advies van het RIVM moeten we regelmatig onze handen wassen met zeep. Maar wat als u onderweg bent en niet in de gelegenheid bent uw handen te wassen? Een desinfecterende handgel biedt uitkomst! BOVI salespromotion beschikt over diverse handgels met desinfecterende en antibacteriële eigenschappen, zodat u overal en altijd uw handen kunt reinigen. De flesjes zijn te bedrukken met uw bedrijfslogo of huisstijlkleuren. Bestel de desinfecterende en antibacteriële handgels bij BOVI salespromotion!


Producttip 4: Handige handzeepdispensers 

Wanneer u uw handen vaak moet wassen, dan wilt u gebruik kunnen maken van een handige zeepdispenser die eenvoudig in gebruik is. In het assortiment van BOVI salespromotion vindt u diverse handzeepdispensers. Deze dispensers kunt u in het groot inkopen en u kunt de flesjes voorzien van uw bedrijfslogo of huisstijlkleuren. U schaft de handzeepdispensers aan bij BOVI salespromotion!


Producttip 5: Gecertificeerde chirurgische mondkapjes

In Nederland is het dragen van mondkapjes niet verplicht. Toch zie je steeds vaker dat mensen op straat mondkapjes dragen, evenals postbodes, opticiens en winkelmedewerkers. Dit geeft hen een veilig gevoel en hiermee willen ze zichzelf én anderen beschermen. Bent u op zoek naar gecertificeerde en betaalbare mondkapjes, dan vindt u deze bij BOVI salespromotion. Wij beschikken over chirurgische mondkapjes met de correcte Europese certificeringen. De mondkapjes hebben geen filter, maar ze zorgen ervoor dat u anderen niet besmet. De kapjes zijn beschikbaar in diverse gradaties. Het is ook mogelijk om de mondkapjes te bedrukken. Dit is wellicht interessant voor onder andere vakantieparken en pretparken. Bestel de chirurgische mondkapjes bij BOVI salespromotion!

 


Producttip 6: Handcrèmes tegen droge handen

Het wassen van de handen verkleint de kans op besmetting, maar het heeft een klein nadeel: het vele wassen zorgt voor droge en ruwe handen. Het is belangrijk uw handen voldoende te hydrateren, zodat ze weer zacht aanvoelen. Bestel bij BOVI salespromotion handcrèmes voor de verzorging van droge handen. We beschikken zelfs over handige handcrèmes in blik die eenvoudig met de post verstuurd kunnen worden. U schaft de handige handcrèmes aan bij BOVI salespromotion!

 

Neem contact op met BOVI salespromotion

Wilt u één van deze beschermingsmiddelen aanschaffen, zodat u zich kunt wapenen tegen besmetting met het coronavirus? Aarzel niet en neem contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion! Wij helpen u graag verder en geven u meer informatie over de prijzen en de levertijden van de artikelen van uw keuze.

BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP!

Geschreven op