Wilt u uw thuiswerkende medewerkers of zakelijke relaties verrassen met een mooi geschenk? Verstuur een geschenkpakket! De geschenkpakketten van BOVI salespromotion worden volledig gepersonaliseerd, inclusief persoonlijke verpakkingen en bedrukkingen. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Veel Nederlanders werken al een jaar vanuit huis. Sommigen zijn volledig op hun thuiswerkplek aangewezen en anderen werken enkele dagen per week op kantoor – mits de bezetting het toelaat. Al dat thuiswerken gaat ons niet in de koude kleren zitten. We missen de contacten met collega’s, we missen de gesprekken bij het koffieapparaat en we missen de betrokkenheid. Toch is thuiswerken één van de oplossingen om het coronavirus te bestrijden en verdere verspreiding te voorkomen. 
 

Thuiswerkers verrassen met geschenkpakket

Wilt u uw thuiswerkende medewerkers of zakelijke relaties verrassen met een geschenk? Hiermee kunt u laten zien dat u de samenwerking waardeert. Ook kunt u een geschenk geven omdat de zomerperiode aanbreekt, omdat uw organisatie een jubileum viert of omdat uw organisatie een mooie omzet heeft gedraaid. Wat de aanleiding ook is: een geschenk wordt altijd gewaardeerd! Kies voor een geschenkpakket van BOVI salespromotion, want deze pakketten worden thuis, bij de ontvangers, afgeleverd. 
 

Personalisatie in zeven simpele stappen

De geschenkpakketten van BOVI salespromotion zijn heel bijzonder, want ze zijn op maat te maken en te personaliseren. Het werkt als volgt:

  1. Kies de producten in het pakket.
  2. Voorzie de producten van een print of bedrukking, zoals uw logo of huisstijlkleuren.
  3. Voorzie de producten desgewenst van een individuele naam of print
  4. De producten worden apart verpakt. Deze verpakking kunt u voorzien van uw logo of huisstijlkleuren.
  5. Alle verpakte producten worden in een verzendpakket gedaan. Dit verzendpakket is ook te bedrukken met uw logo of huisstijlkleuren.
  6. Voeg een persoonlijke notitie toe aan het verzendpakket.
  7. De geschenkpakketten worden individueel thuisbezorgd bij de ontvangers (pakketbezorging).
     

Er zijn enkele kant-en-klare pakketten, zoals het pakket ‘Blijf Fit’ (pakket met sportartikelen), het pakket ‘Positieve Impact’ (pakket met duurzame artikelen), pakket ‘Online Vergadering’ (pakket met thuiswerkproducten) en pakket ‘Relax @ Home’ (pakket met kook- of relaxproducten). Dit is slechts een greep uit de voorgestelde pakketten: er zijn er nog veel meer! Bekijk onze productcatalogus en ontdek alle mogelijkheden. Liever een andere insteek van het pakket? Dat is mogelijk! Het pakket kan volledig op maat worden gemaakt, inclusief unieke boodschap en maatwerk producten.
 

Bekijk productcatalogus
 

Stel uw geschenkpakketten samen!

Is uw interesse gewekt en wilt u geschenkpakketten versturen naar medewerkers, klanten of leveranciers? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel naar +31 (0)165 - 33 25 25. Onze adviseurs denken graag met u mee en stellen een geschenkpakket op maat samen! 

Neem contact op over onze geschenkpakketten

Geschreven op