Secretaressedag, gevierd op 18 april, is dé kans om de stille helden van uw kantoor – de secretaresses – in het zonnetje te zetten. Hun toewijding en harde werk zijn de drijvende krachten achter de dagelijkse efficiëntie en het succes van uw onderneming. Bij BOVI salespromotion vindt u een breed assortiment aan geschenken die niet alleen praktisch zijn, maar ook een glimlach op het gezicht van elke secretaresse toveren. 

Kantoorbenodigdheden 

Een secretaresse zorgt voor orde en structuur. Met de volgende kantoorartikelen maakt u haar werkdag niet alleen aangenamer, maar ook efficiënter:

  • Stijlvolle notitieboeken voor al haar aantekeningen
  • Elegante pennen die lekker in de hand liggen
  • Bureaukalenders voor een perfect overzicht van alle afspraken

Deze items verhogen niet alleen de productiviteit, maar kunnen ook gepersonaliseerd worden met een bedrijfslogo of een hartelijke boodschap

Verzorgingsgeschenken

Naast de praktische kantoorbenodigdheden, is het ook een mooi gebaar om producten voor persoonlijke verzorging cadeau te doen. Denk hierbij aan:

  • Verzorgende handcrèmes voor na het vele typen
  • Aromatische geurkaarsen om even te ontspannen
  • Luxe badsets voor een welverdiend relaxmoment thuis

Deze geschenken erkennen zowel hun professionele bijdrage als persoonlijke welzijn en dragen bij aan een gezonde balans tussen werk en privé. 

Technologische gadgets

In het digitale tijdperk zijn technologische gadgets niet meer weg te denken uit het kantoorleven. Voor de secretaresse die altijd up-to-date is en meegaat met de tijd, zijn deze moderne accessoires een schot in de roos:

  • Stijlvolle USB-sticks met voldoende opslag voor alle belangrijke documenten
  • Draadloze opladers die het bureau netjes houden en altijd een volle batterij garanderen
  • Bluetooth oordopjes voor ongestoord telefoneren of luisteren naar muziek tijdens het werk

Deze gadgets combineren functionaliteit met een moderne uitstraling en kunnen, net als onze andere producten, gepersonaliseerd worden met een subtiele gravure of opdruk. Zo blijft uw blijk van waardering niet alleen bij in gedachten, maar ook in dagelijks gebruik. 

Personaliseren van relatiegeschenken

Het toevoegen van een persoonlijke touch aan relatiegeschenken voor secretaresses is een prachtige manier om extra waardering te tonen. Denk aan het graveren van een notitieboek of pen met haar naam of het toevoegen van een inspirerende boodschap op een bureaukalender. Deze persoonlijke accenten benadrukken hoezeer u hun inspanningen en bijdragen waardeert en maken van een functioneel cadeau iets unieks en gedenkwaardigs. Personaliseer uw geschenken om een blijvende indruk te maken en de waardering voor hun werk echt te tonen. 

Neem contact op met BOVI salespromotion

Wilt u uw secretaresses verrassen? Kies voor BOVI salespromotion! Bekijk onze collectie online en neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs vertellen u meer over de eindeloze mogelijkheden.

Geschreven op