Wilt u een relatiegeschenk ontwikkelen, dan is een paraplu altijd een waardevol geschenk! BOVI salespromotion laat u graag kennismaken met standaard paraplu’s én paraplu’s met een unieke look en bedrukking.

In Nederland regent het nogal eens. Tijdens deze regenachtige dagen is een paraplu onmisbaar. BOVI salespromotion biedt niet alleen een ruime selectie standaard paraplu’s die kunnen worden voorzien van uw bedrijfslogo, maar ook paraplu’s met een buitengewone uitstraling en opvallende bedrukkingen.

Breed scala aan paraplu's
Bij BOVI salespromotion hebben we een breed scala aan unieke opties waaruit u kunt kiezen:

  1. Magische bedrukkingen: Verbluf uw klanten met bedrukte paraplu’s die een verborgen ontwerp onthullen zodra ze in aanraking komen met regen.
  2. All-over print: Laat uw creativiteit de vrije loop met paraplu’s die zowel aan de binnen- als buitenzijde voorzien kunnen worden van een opvallende print.
  3. Binnenstebuiten-paraplu: Onze inklapbare paraplu’s zijn niet alleen praktisch, maar voorkomen ook dat regendruppels de vloer vervuilen wanneer u ze inklapt.

Ontdek onze unieke paraplu’s
In deze video nemen we u mee in de wondere wereld van paraplu’s, met eindeloze keuzemogelijkheden betreft kleur, model en bedrukking.

Bestel uw bedrukte paraplu’s bij BOVI salespromotion
Bij BOVI salespromotion geloven dat een paraplu meer is dan alleen een praktisch voorwerp. Het is een kans om uw merk te laten schitteren, zelfs op de meest regenachtige dagen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek ons assortiment paraplu’s. Samen maken we van regenachtige dagen een kans om een blijvende indruk te maken!

Geschreven op