BOVI salespromotion voegt een buitengewoon geschenk toe aan haar portfolio dat niet alleen groen is, maar ook een blijvende impact heeft op onze planeet. Maak kennis met Treebytree, het platform dat het schenken van bomen mogelijk maakt.

Bent u op zoek naar een origineel en duurzaam geschenk voor uw klanten, relaties of medewerkers? Geef een boom als cadeau! In samenwerking met Justdiggit brengt Treebytree bomen terug in Afrika. Deze bomen kunt u als uniek geschenk geven aan uw stakeholders. Door een boom te schenken, draagt u bij aan een groenere en gezondere aarde. En het mooie is: u kunt dit geschenk volledig personaliseren met een eigen design, bedrijfslogo en een persoonlijke boodschap!

De meerwaarde van een boom als geschenk
Maar wat maakt Treebytree zo bijzonder? Het antwoord ligt in de naam zelf. Bij elke Treebytree-gift wordt er daadwerkelijk een boom teruggebracht. En niet zomaar een boom, maar een boom die een impact heeft op het leven van mensen en het milieu. Treebytree werkt samen met Justdiggit die op haar beurt Afrikaanse boeren en lokale gemeenschappen helpt om hun land te vergroenen, biodiversiteit te bevorderen en duurzame bronnen van inkomsten te creëren. En u kunt daar onderdeel van zijn door uw stakeholders een boom te schenken!

Unieke digitale ervaring
Treebytree biedt ontvangers een onvergetelijke digitale ervaring. Zodra zij hun geschenk uitpakken, worden ze ondergedompeld in een unieke digitale experience. Ze ontdekken de exacte geografische locatie van hun boom en hebben toegang tot coole statistieken zoals de CO2-opname, de boomsoort en nog veel meer. Via hun persoonlijke pagina en kwartaalupdates kunnen ontvangers verbonden blijven met de geschonken boom. Een boom schenken is een manier om te laten zien dat uw geschenk verder gaat dan alleen het moment van uitpakken. Met Treebytree geeft u een blijvend cadeau, een geschenk dat blijft groeien en bloeien.

Uw geschenk personaliseren
Vanuit het platform kunnen bomen besteld en weggeven worden en kunnen de ontvangers direct zien welke bijdrage ze leveren aan CO2-reductie, waterretentie en lokale gemeenschappen. De geschenken zijn te personaliseren met een eigen design, bedrijfslogo en een persoonlijke boodschap. Daarnaast zijn er verschillende verzendopties, zoals e-mail, tekstbericht, fysieke gift card of QR-code, zodat de ontvanger het geschenk op de meest passende manier ontvangt. Treebytree maakt het geven van een persoonlijk en duurzaam geschenk gemakkelijk en betekenisvol.

Meer informatie over de mogelijkheden
Wilt u uw klanten, relaties of medewerkers een duurzaam geschenk geven met een grote attentiewaarde? Geef een boom als geschenk! Een 100% duurzaam geschenk dat u geheel naar wens kunt personaliseren. Meer weten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op! Onze adviseurs lichten de mogelijkheden graag aan u toe.

Geschreven op