Nog eventjes en de feestdagen breken aan! Wilt u een eindejaarsgeschenk laten ontwikkelen? BOVI salespromotion tipt u last minute over een prachtig geschenk: de stijlvolle speaker Sound Block! Tot en met 20 december 2019 bestelt u hem voor een unieke actieprijs.

Geeft u uw klanten, relaties of medewerkers ieder jaar een eindejaarsgeschenk? Met dit geschenk spreekt u uw waardering uit voor de samenwerking van het afgelopen jaar. En de ontvangers zijn er vaak erg blij mee en kijken uit naar het moment dat het geschenk wordt overhandigd. Wilt u ook dit jaar weer een mooi geschenk overhandigen? Maak uw keuze voor de speaker Sound Block CM5205, een fantastisch artikel! 
 

Prachtige look & feel en goede geluidskwaliteit

Met de Sound Block kunt u in een handomdraai uw lievelingsmuziek streamen vanaf uw telefoon of tablet. De draadloze Bluetooth speaker heeft niet alleen een prachtige look & feel in zwart of zilver metaal en PU-leer, maar het handzame apparaat produceert bovenal een zeer goede geluidskwaliteit! Het beschikt over een vermogen van twee keer 5 Watt en dit zorgt voor een onovertroffen geluid. En helemaal handig: de speaker heeft een Bluetooth-bereik tot tien meter en een batterijduur van maximaal vijf uur. Zo kunt u thuis én onderweg naar uw favoriete nummers luisteren. En is de batterij leeg, dan laadt u hem gemakkelijk op met de bijgeleverde micro-USB-oplaadkabel. 

Bekijk in onderstaande video meer informatie over de speaker.

 

Kies voor een persoonlijke gravure

Maar dat is niet alles: de speaker kunt u bovendien ook laten graveren met een persoonlijke noot. Wat denkt u van een gravure met het logo van uw bedrijf? Of wilt u de naam van de ontvanger op de speaker laten graveren, zodat het een heel persoonlijk cadeau wordt? Alles is mogelijk! Neem contact op en geef uw wensen door aan de adviseurs van BOVI salespromotion.
 

Bestel ‘m voor de actieprijs van € 15

Bent u enthousiast geworden over de speaker Sound Block CM5205? In afstemming met de importeur mogen wij u een speciale actieprijs aanbieden: de speaker kost inclusief gravure nu slechts € 15 per stuk! Deze actieprijs geldt tot en met vrijdag 20 december 2019 en is geldig zolang de voorraad strekt. Wacht niet te lang, want voor u het weet is het Kerst!

Geschreven op