Hoe leuk is het om een campagne uit te zetten die de spijker op de kop slaat?. Bij BOVI salespromotion begrijpen wij de waarde van opvallend design. Wilt u nieuwe klanten aanspreken of bij bestaande klanten een nieuw logo of nieuwe naam introduceren? Dan kiest u voor bedrukte textielartikelen van BOVI salespromotion!

Textiel bedrukken met een reclameboodschap is dé manier om uw merk of product aan te prijzen. Een T-shirt in de kleuren van uw bedrijf of opvallende belettering op een sporttas zorgt onbewust voor een enorm bereik binnen uw doelgroep. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van textiel.
 

Stof voor uw promotie of campagne

Wat is er nu beter voor uw image dan een cadeau te geven waar mensen écht iets aan hebben? Textielartikelen zijn dan ook de ideale reclamemakers. Door de juiste bedrukking bent u overal goed te herkennen en is direct duidelijk wat u wilt communiceren. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfskleding van uw restaurant, badkleding in een spa of een persoonlijk relatiegeschenk. U werkt eenvoudig aan uw imago en naamsbekendheid én u laat een goede indruk achter bij uw klant, collega of gast.
 

Voordelig textiel

Bij BOVI salespromotion bedrukt u voor de laagste prijs kleding, accessoires, badstof en andere textielproducten. Ons assortiment bestaat  onder andere uit polo’s, T-shirts en jassen, maar ook uit stoffen tassen, koffers en relatiegeschenken. Een unieke boodschap op een product of huisstijl verwerkt in het materiaal? Geen probleem. Al onze artikelen worden gepersonaliseerd en geleverd met een unieke bedrukking. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste textielproducten. 
 

Bedruk bij BOVI

Een huisstijl communiceren of nieuw merk aankaarten? Dat doet u door middel van bedrukte textielproducten van BOVI salespromotion. Al sinds 1982 maken wij unieke relatiegeschenken die persoonlijk bedrukt worden. Naast textielproducten is het mogelijk om verschillende artikelen te laten bedrukken, waaronder powerbanks, zonnebrillen en paraplu’s. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op

Geschreven op