De vitaliteit van medewerkers is ontzettend belangrijk voor uw organisatie. Maar hoe kan u de vitaliteit van uw medewerkers verbeteren? Geef uw personeel een relatiegeschenk en stimuleer een gezonde levensstijl!

Wist u dat het belangrijk is om uw medewerkers gezond en vitaal te houden? Gezonde medewerkers zijn productiever, hebben meer plezier in hun werk en zijn ook minder vaak ziek. Het loont om de gezondheid van uw medewerkers te bevorderen. Hoe? Onze relatiegeschenken stimuleren een gezonde levensstijl en zijn ook nog eens leuk om te geven!

Gezonde relatiegeschenken

BOVI salespromotion is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het ontwikkelen van prachtige relatiegeschenken. Hieronder vindt u een greep van onze gezonde relatiegeschenken.

Tutti-frutti Tritan™ Infuser drinkfles

Water drinken is gezond, maar kan op een gegeven moment saai worden. Door de twist-on fruit infuser kunt u kruiden of fruit toevoegen en een smakelijk drankje creëren boordevol vitamines. De fles is gemakkelijk te gebruiken dankzij het draaideksel met een flip-top drinktuit. De fles is gemaakt van Eastman Tritan en dus BPA-vrij, licht, duurzaam, geurvrij en stootvast.

Norländer Fitness Tarcker

Tijdens het sporten of wandelen mag deze handige Fitness Tracker uiteraard niet ontbreken. U kunt hiermee niet alleen tijd aflezen, maar ook het aantal stappen dat u heeft gezet. Tevens kunt u eenvoudig zien hoeveel calorieën u hebt verbruikt!

Padel racket in tas

Padel is een van de snelst groeiende sporten ter wereld. Hoe leuk is het om uw personeel aan te moedigen om deze sport uit te proberen? Met dit padelracket bent u klaar om de baan op te gaan. Het racket wordt geleverd in een beschermende hoes.

Ellipse saladebox

Een lekkere en gezonde salade mee naar kantoor nemen? Maak het extra leuk door ze een bedrukte saladebox te schenken. Deze saladebox met groot doorzichtig compartiment is groot genoeg om de salade te mengen voor het eten. Smakelijk!

Bespreek uw wensen met BOVI salespromotion
Wilt u meer informatie over deze artikelen? Aarzel niet en neem contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion. Zij vragen u naar uw wensen komen met een aanbod op maat. Een aanbod dat past bij uw bedrijf.

Geschreven op