Wilt u met uw organisatie een goed doel steunen? Steun de Ronald Moerings Foundation. Alle donaties aan deze foundation komen ten goede aan het Antoni van Leeuwenhoek, een in kanker gespecialiseerd ziekenhuis en onderzoeksinstituut. 

In 2014 begon Ronald Moerings met het inzamelen van geld voor het Amsterdamse ziekenhuis en onderzoeksinstituut Antoni van Leeuwenhoek (en in het bijzonder de Antoni van Leeuwenhoek Foundation). Antoni van Leeuwenhoek is gespecialiseerd in het onderzoek naar en de behandeling van kanker. Voor het inzamelen van donaties benaderde Ronald tal van ondernemers en organisaties om ook een bijdrage te leveren. In de loop der jaren hebben veel ondernemers zich aan de foundation verbonden.
 

Geld inzamelen voor kankeronderzoek

Ronald is overleden, maar het inzamelen van geld gaat door. Ter nagedachtenis aan Ronald is de Ronald Moerings Foundation opgericht. Iedere euro die geschonken wordt, gaat rechtstreeks naar kankeronderzoek van het Antoni van Leeuwenhoek. Organisaties kunnen jaarlijks een vast bedrag van € 2.500 tot € 5.000 schenken. Uiteraard is het ook mogelijk een ander bedrag te doneren óf op een ludieke of sportieve wijze geld in te zamelen. Denk bijvoorbeeld aan een fietstocht, opening of feestavond. Doet u een gift, dan is deze aftrekbaar via de Belastingdienst.

Wilt u meer informatie over de Ronald Moerings Foundation? Neem een kijkje op de website www.ronaldmoeringsfoundation.nl.

Geschreven op