Werkt u in de petrochemie sector en bent u op zoek naar een praktisch cadeau voor uw klanten, leveranciers of medewerkers? Van hoogwaardige veiligheidsbrillen en thermosbekers tot reflecterende kleding en sokken: wij hebben een scala aan hoogwaardige producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook uw waardering voor de professionals in de petrochemie sector tonen.

Verschillende cadeaus
Binnen de petrochemische sector worden er verschillende industriële activiteiten uitgevoerd, hiervoor zijn de juiste gereedschappen en accessoires onmisbaar. Daarom biedt BOVI salespromotion een ruim assortiment relatiegeschenken aan. We leveren werkkleding, reflecterende kleding, powerbanks en thermo producten voor uw werknemers. Alle geschenken kunnen in verschillende kleuren en afmetingen worden uitgevoerd en, indien gewenst, worden voorzien van een logo, slogan of persoonlijke boodschap.

Oplaadkabel in eigen ontwerp
Deze oplaadkabel kan worden gebruikt voor verschillende telefoons, tablets of andere elektronische apparaten. U kunt de oplaadkabel naar uw eigen wensen aanpassen en de lengte en/of kleur wijzigen.

Thermosbeker
Deze thermosbeker is handig om mee te nemen en zorgt er met de koperen vacuüm isolatie voor dat uw drank meerdere uren warm of koud blijft. De beker is perfect geschikt voor onderweg of op het werk.

 

Thermosfles     
Met deze roestvrijstalen vacuümfles kunt u langdurig van uw drankjes genieten, omdat het ervoor zorgt dat uw drank tot wel 20 uur gekoeld blijft of tot 10 uur warm. Deze thermosfles is ideaal voor gebruik op de werkvloer.

Werkkleding
In de petrochemische sector is het dragen van representatieve en functionele kleding van essentieel belang. Deze kleding straalt professionaliteit uit en biedt tegelijkertijd bescherming tegen diverse weersomstandigheden. Of het nu gaat om trendy T-shirts of stevige overalls, het is een uitstekend geschenk om iemand te laten zien dat u om hun welzijn en veiligheid geeft.

Veiligheidsbril
Het beschermen van de ogen is erg belangrijk. Deze veiligheidsbril beidt niet alleen bescherming, maar is ook comfortabel en stijlvol.

Reflecterende zadelhoes
Een reflecterende zadelhoes is een handig fietsaccessoire dat u over uw zadel plaatst. Deze hoes wordt zichtbaar wanneer deze wordt blootgesteld aan licht, wat de zichtbaarheid van de fietser in het verkeer verbetert. Daarnaast beschermt het de zadel tegen neerslag en verlengt zo de levensduur ervan, wat zowel de veiligheid als het comfort van fietser verbetert.

Reflecterende rugzak
Wilt u extra goed zichtbaar in het donker? Deze opvouwbare sportrugzak is reflecterend, waardoor de rugzak heel goed opvalt. Met verstelbare schouderbanden en een handig voorvak met rits, is deze rugzak ideaal voor werknemers om hun spullen in het dragen.

​​​​​​

Reflecterende paraplu
Deze paraplu zal zorgen voor extra zichtbaarheid tijden de donkere natte dagen. Hij opent en sluit handmatig en is zeer gebruiksvriendelijk.

Sokken
Deze sokken zijn een alledaags kledingstuk dat veel meer doet dan alleen uw voeten warm houden. Ze zijn beschikbaar in een leuke vrolijke kleur en stijl.

Powerbank
Deze compacte powerbank is makkelijk mee te nemen naar uw werk en vormt een onmisbaar hulpmiddel in deze moderne wereld, waarmee u al uw elektronische apparaten van stroom kunt voorzien. 

Neem contact op met BOVI salespromotion
Wilt u uw medewerkers, klanten en relaties in de petrochemische sector verrassen met een bijzonder geschenk? Kies voor BOVI salespromotion! Bekijk onze collectie online en neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs vertellen u meer over de eindeloze mogelijkheden.

Geschreven op