Bent u actief in de onderwijssector en op zoek naar praktische geschenken voor uw leerlingen, docenten of partners? Van markeerstiften en balpennen tot oplaadkabels en notitieboeken: wij bieden een breed scala aan kwaliteitsproducten die niet alleen functioneel zijn, maar ook uw waardering voor de professionals in het onderwijs laten zien. Laat uw dankbaarheid blijken met onze selectie van geschenken die passen bij de behoeften van de onderwijssector.

Werkkleding, powerbanks en meer

Bij BOVI salespromotion bieden we een ruim assortiment relatiegeschenken aan. Voor de onderwijssector leveren wij essentiële materialen voor zowel leerlingen als docenten. Ons assortiment omvat tassen, drinkflessen, balpennen, linialen, notitieboeken en nog veel meer. Alle geschenken kunnen in verschillende kleuren en afmetingen worden uitgevoerd en, indien gewenst, worden voorzien van een logo, slogan of persoonlijke boodschap.

Relatiegeschenken van BOVI salespromotion

Oplaadkabel
Deze oplaadkabel is te gebruiken voor verschillende types telefoons, tablets en andere elektronische apparaten. Pas de kabel aan naar uw eigen voorkeur door de lengte en/of kleur aan te passen. Maak het uw eigen, zodat het perfect past bij uw stijl en behoeften.

Fietszadelhoes
Wilt u uw leerlingen, docenten of partners stimuleren om met de fiets naar school te gaan? Een reflecterende zadelhoes is een praktisch accessoire voor fietsers dat gemakkelijk over het zadel kan worden geplaatst. Wanneer het licht erop valt, wordt deze hoes zichtbaar, waardoor de fietser beter zichtbaar is in het verkeer. Bovendien biedt het bescherming aan het zadel tegen neerslag, waardoor de levensduur ervan wordt verlengd. Dit draagt bij aan zowel de veiligheid als het comfort van de fietser tijdens het rijden.

Recyclede draagtas
Zoekt u een tas die zowel duurzaam als praktisch is? Deze trendy tas wordt gemaakt van gerecycled katoen polyester mix. De tas is voorzien van twee handgrepen en is daardoor makkelijk te dragen. Met een draagvermogen tot 10 KG is de tas ideaal voor school- of werkgebruik.

Drinkfles
Deze ideale drinkfles, gemaakt van BPA-vrij Tritan, heeft een inhoud van 500 ml en is uitgerust met een siliconen hanger. De drinkfles is lekvrij en daarom uitermate geschikt voor gebruik op school.

Balpen
Wist u dat een balpen 6-8 keer van eigenaar wisselt? U kunt dus nooit genoeg balpennen hebben, zeker in het onderwijs! Het is gebruiksvriendelijk en geproduceerd uit gerecycled materiaal. Deze pen is te verkrijgen in de schrijfkleuren zwart of blauw.

Markeerstift
In uw etui mag een markeerstift natuurlijk niet ontbreken. Deze markeerstift biedt vijf verschillende schrijfkleuren: blauw, groen, oranje, roze en geel.

Multitool
Beschikt u graag over één unieke tool waar je van alles mee kan? Deze multitool heeft 8 verschillende functies, waaronder een flesopener, boodschappenwagen sleutel, centimeter liniaal, inch liniaal, oogje, nageltrekker, zeskantige kop en een platte schroevendraaier.  De ultraplatte en handige vorm maakt hem perfect geschikt om aan elke sleutelhanger te hangen.

Fietslampjes
Op zoek naar duurzame en herbruikbare fietslampjes voor de donkere avonden? Deze lampjes zijn van hoge kwaliteit, gaan extra lang mee en de batterijen zijn simpel te vervangen. Bovendien kunt u ze personaliseren met uw logo, dat opvalt door het unieke design.

Liniaal & Geodriehoek
Een liniaal en geodriehoek zijn onmisbaar binnen het onderwijs. Ze zijn makkelijk in gebruik en zijn volledig te bedrukken in uw eigen design.

Telefoonhouder
Deze unieke telefoonhouder is gemaakt van bamboe. Dat is een natuurlijk materiaal waardoor de kleur per item kan verschillen. De telefoonhouder bestaat uit twee delen die eenvoudig in elkaar geschoven kunnen worden. De telefoonhouder is gebruiksvriendelijk en ideaal te gebruiken in het onderwijs.

Notitieboek
Dit notitieboek is handig in gebruik voor in het onderwijs. Het is ideaal voor het opschrijven van ideeën of uitgebreide aantekeningen. Het notitieboek is geheel verkrijgbaar in eigen design, zoals kleur en bedrukt met logo.

Neem contact op met BOVI salespromotion
Wilt u uw medewerkers, klanten en relaties in de onderwijssector verrassen met een bijzonder geschenk? Kies voor BOVI salespromotion! Bekijk onze collectie online en neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs vertellen u meer over de eindeloze mogelijkheden.

Geschreven op