Werkt u in de agrarische sector en zoekt u een praktisch cadeau voor uw klanten, leveranciers of medewerkers? Van duurzame werkhandschoenen en handige dopsleutels tot stijlvolle werkkleding en multitools: wij hebben de ideale relatiegeschenken voor de agrarische sector. Een cadeau dat handig is én laat zien dat u om hen geeft!  

Werkkleding, multitools en meer
In de agrarische sector draait alles om hard werken, precisie en betrouwbaarheid. De juiste gereedschappen zijn dan onmisbaar. Gelukkig biedt BOVI salespromotion een ruime selectie praktische relatiegeschenken voor de agrarische sector. In ons aanbod vindt u onder meer multitools, beschermende werkkleding, meetinstrumenten en nog veel meer. Deze artikelen zijn beschikbaar in tal van kleuren, uitvoeringen en afmetingen en kunnen indien gewenst worden voorzien van een logo, slogan of persoonlijke boodschap.

Relatiegeschenken van BOVI salespromotion

Werkhandschoenen
Veiligheid staat voorop! Deze werkhandschoenen zijn ideaal voor agrarische taken, van het planten en oogsten van gewassen tot het verzorgen van vee. En ze zijn overigens niet alleen voor de agrarische sector; ze zijn handig in elke sector. Met hun duurzaamheid en stevige grip zijn ze een onmisbaar geschenk voor iedere professional.

Dopsleutels
Het openen van jerrycans kan een uitdaging zijn, vooral als u snel brandstof of andere vloeistoffen nodig heeft. Deze dopsleutels maken het proces eenvoudig en efficiënt, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

Werkkleding
Representatieve en functionele kleding is een must in de agrarische sector. Het toont professionaliteit en beschermt tegelijkertijd tegen de elementen. Van stijlvolle T-shirts tot stoere overalls – het is het perfecte cadeau om iemand te laten zien dat u om hun comfort en veiligheid geeft.

Maatbeker
Precisie is cruciaal bij het doseren van voedingsstoffen, zaden of chemicaliën. Met deze maatbeker van 2000ml heeft u altijd de juiste hoeveelheid, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd en de productiviteit wordt verhoogd.

Schep
Een schep is onmisbaar voor het snel en efficiënt verplaatsen van voer, zaden of kunstmest. Deze robuuste schep die 3 kilogram kan dragen, maakt het werk lichter en sneller.

Val
Pesten kunnen een nachtmerrie zijn voor elke boer. Met deze val houdt u uw gewassen en vee veilig. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor chemicaliën en is daarom een doordacht geschenk voor elke milieubewuste boer.

Regenmeter
Het monitoren van regenval is essentieel voor het beheren van gewasgroei. Deze regenmeter is zowel praktisch als decoratief en helpt boeren bij het optimaliseren van hun irrigatieschema.

Multitool
De stijlvolle Neo tool 26+ combineert elegantie met veelzijdigheid. Met 17 functies, waaronder schroevendraaiers, tangen en linialen, is het de perfecte multitool voor de moderne agrariër. Een compact, kwalitatief en onmisbaar geschenk.

Zakmes
Het Sam 200 olive zakmes is mooi en handig. Met hoogwaardige houten handvatten, een stevig mes en de Safety-Lock vergrendeling, is dit mes niet alleen stijlvol, maar ook veilig in gebruik. En met een merklogo ziet hij er extra mooi uit.

Veiligheidsbril
Of u nu bezig bent met machines, chemicaliën of gewoon buiten werkt, oogbescherming is cruciaal. Deze veiligheidsbril biedt niet alleen bescherming, maar is ook comfortabel en stijlvol.

Neem contact op met BOVI salespromotion
Wilt u uw medewerkers, klanten en relaties in de agrarische sector verrassen met een bijzonder geschenk? Kies voor BOVI salespromotion. Bekijk onze collectie online en neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs vertellen u meer over de eindeloze mogelijkheden.

Geschreven op