Maak kennis met de 2in1-Charging Cable van BOVI salespromotion. Met deze handige USB-lader kunt u in een handomdraai uw smartphone of tablet opladen – ongeacht het merk of type van uw apparaat. Lees hier meer over dit bijzondere relatiegeschenk.

Nieuw in de collectie van BOVI salespromotion is de 2in1-Charging Cable. Deze handzame USB-lader is in de vorm van een sleutelhanger en beschikt over een zeer handige micro USB- en normale USB-sluiting, zodat u de kabel eenvoudig tussen uw USB-poort en uw smartphone of tablet kunt plaatsen.
 

Geschikt voor alle smartphones en tablets

De micro-USB is zo vormgegeven, zodat u deze kunt gebruiken voor diverse merken en uitvoeringen apparaten: of u nu een smartphone van iPhone of een tablet van Samsung heeft. Doordat de USB-lader met een magneetsluiting aan een sleutelhanger is bevestigd, neemt u de lader overal mee naartoe. Waar u ook bent, kunt u uw apparatuur opladen.


 

Personaliseer de USB-lader

Wilt u de USB-lader voor uw organisatie, zodat u deze kunt weggeven aan medewerkers, klanten of relaties? U kunt de USB-lader volledig personaliseren door uw bedrijfslogo op de lader te plaatsen of deze te voorzien van uw huisstijlkleur(en).


 

Meer informatie van BOVI salespromotion

Wilt u meer informatie over dit bijzondere product, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met BOVI salespromotion. Onze medewerkers lichten de mogelijkheden graag aan u toe en geven u desgewenst een offerte op maat!

Meer weten over de mogelijkheden van dit product?

Neem contact met ons op!

Geschreven op