Het is bijna Pasen! Wilt u uw klanten, relaties of medewerkers verrassen met een smakelijk en persoonlijk Paasgeschenk? Ontdek onze mooie collectie chocoladegeschenken voor Pasen.

Het aftellen naar Pasen is al begonnen, want dit jaar valt Pasen eerder dan gebruikelijk! Dat betekent dat dit het ideale moment is om uw paasgeschenken te regelen. Blader door ons uitgebreide assortiment heerlijke paasgeschenken en plaats uw bestelling vandaag nog. Wij garanderen dat u ruim op tijd bent om uw klanten, relaties en medewerkers te verwennen met smakelijke en unieke paasgeschenken.  

Chocoladecadeaus en chocoladegeschenken
Chocolade valt altijd in de smaak. Zéker met Pasen. Daarom vindt u bij BOVI salespromotion de lekkerste cadeaupakketten van chocolade! Deze pakketten kunnen per post verstuurd worden óf u kunt ze op één centraal punt laten bezorgen, zodat u ze eigenhandig kunt uitdelen. Wat denkt u van een postpakketje met Paaseitjes en persoonlijke kaart? Of gaat u voor een gevulde paaseischaal, een geschenkdoos met 3,6 of 9 logobonbons of een chocoShape kuiken? Dit is slechts een greep uit de beschikbare chocoladegeschenken.

Gepersonaliseerde Paasgeschenken
Wilt u iets unieks en persoonlijks geven? Bij BOVI salespromotion kunt u vrijwel altijd uw Paasgeschenken personaliseren door middel van een eigen bedrukking. Zo kunt u ze voorzien van uw logo of bedrijfsnaam, of kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen op een kaartje.

Bestel uw Paasgeschenken bij BOVI salespromotion
Bekijk onderstaand enkele Paasgeschenken van BOVI salespromotion. Ons gehele assortiment bekijkt u in onze drie catalogi (hierhier of hier). Wilt u één van deze artikelen bestellen, zorg dat u dit tijdig doet! De seizoensproducten zijn tijdelijk beschikbaar, dus op=op! Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geschreven op