BOVI salespromotion deelt een bijzonder nieuwtje met u. Wij zijn namelijk voor de tiende keer genomineerd voor de Leverancier van het Jaar-verkiezing! Een mooie erkenning voor onze werkzaamheden. Binnenkort wordt de winnaar van de Leverancier van het Jaar 2021 bekendgemaakt.

Ieder jaar wordt de Leverancier van het Jaar-verkiezing gehouden. De verkiezing is een initiatief van de organisaties PromZ en platform PPP (Platform Promotional Products). Wij zijn al diverse malen genomineerd geweest voor de Leverancier van het Jaar-verkiezing en ook dit jaar zijn wij genomineerd in de categorie ‘Full Service Leverancier’.
 

Nominatie ‘Full Service Leverancier’

Dit jaar zijn wij wederom genomineerd voor de Leverancier van het Jaar-verkiezing. Samen met 14 andere distribiteurs strijden we om de titel. Tijdens de verkiezing kijken een vakjury en publieksjury naar de diverse distribiteurs en beoordelen op onder andere vernieuwing, creativiteit, kennis en advisering, sustainability (mvo) en zichtbaarheid in de markt.
 

Wordt BOVI de winnaar?

Wij zijn ontzettend bij met de nominatie, want het is een mooie erkenning voor onze werkzaamheden. We hopen de felbegeerde award voor Leverancier van het Jaar 2021 in de wacht te slepen, maar we moeten nog eventjes wachten op de uitslag. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens hert vakevenement De Leveranciersdagen 2021 op 1 en 2 september in Expo Houten. 

Geschreven op

Nominatie BOVI 2021 logo.jpg