Stijgend kwik, volle terrassen en drukbezochte stranden of parken: de winter is achter de rug en Nederland bereidt zich voor op het beste seizoen van het jaar. Maar hoe geniet u het langst van het festival- en vakantieseizoen? Simpel! Met de oplaadkabeltjes van BOVI salespromotion bent u altijd voorzien van stroom.

De lente is de start van het festivalseizoen. Er vinden landelijk veel feesten, festivals en andere activiteiten plaats. Zowel jong als oud komt bijeen om samen feest te vieren. Wanneer dan ook het weer meezit, is het plaatje compleet. Logisch dat bedrijven tijdens het festival- en vakantieseizoen op creatieve manieren proberen indruk te maken op het publiek.
 

Trend van nu

Vandaag de dag staan mensen constant met elkaar in verbinding. Thuis, maar ook onderweg. Vooral de smartphone is onmisbaar in het dagelijks leven. Maar constant online zijn eist zijn tol. De batterijen van een telefoon, tablet of laptop redden het vaak niet tot het einde van de dag. Met een goede powerbank of oplaadkabel gaat u voorbereid op pad en blijft u de hele dag (én nacht) in contact.
 

De juiste weggever deze lente

De juiste giveaway vinden duurt soms langer dan u zou willen. Niet met BOVI salespromotion! De oplaadkabels van BOVI salespromotion zijn de ultieme musthave gadget voor dit festival- en vakantieseizoen, omdat u de opladers volledig naar wens kunt aanpassen. Natuurlijk kunnen de producten bedrukt worden en in uw huisstijl aangepast worden. BOVI salespromotion maakt (relatie)geschenken die uniek zijn en werkelijk blijven ‘hangen’ bij uw doelgroep.
 

Uw merk promoten deze lente

Een nieuwe huisstijl communiceren aan klanten op een beurs, congres of evenement? Dan zijn de oplaadkabels van BOVI salespromotion uw volgende aankoop. Sinds 1982 maken wij unieke relatiegeschenken en premium promotieartikelen. Ons assortiment is enorm divers en bestaat, naast powerbanks, uit onder meer zonnebrillen, electronica en paraplu’s. Meer weten over de mogelijkheden van bedrukte geschenken van BOVI salespromotion? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Geschreven op